tiistai 15. marraskuuta 2011

Auringonkeltainen broilericurry

Ihana kun ulkona paistaa kirkas aurinko! Se innostaa olemaan ahkera, kirjoittamaan blogia ja laittamaan ruokaa. Tänään on minulla vapaapäivä, joten tein kotilounaan syyskuun K-PlussaPirkka-lehden ohjetta mukaillen.


Kaksi annosta keltaista broilericurrya

350 g broilerin fileesuikaleita (esim. hunajamaustettuja)
öljyä
1 sipuli
1 rkl currya
n. 300 g pakastewokkivihanneksia
n. 150 g pakasteherne-maissi-paprikasekoitusta
2 dl kookosmaitoa


1. Ruskista broilerit ja siirrä ne sen jälkeen lautaselle.
2. Kuullota pilkottu sipuli öljyssä. Sekoita joukkoon curry.
3. Lisää pannulle broilerit, pakastevihannekset ja kookosmaito. Anna kiehua kymmenisen minuuttia.
4. Hauduta vielä hetki ja tarjoa riisin kanssa.

Vinkki: Jätin pois ohjeesta 2 kaffirlimetinlehteä ja 1/2 tl kalakastiketta. Mikäli niitä varastosta löytyy, voi niillä tuoda ruokaan lisämakua.


Uijui, postiluukusta kolahti juuri uusi Trendi. Vapaapäivä jatkuu hyvin ;) Toisaalta luvassa on myös tilastolaskujen kertaamista ja imurointia... No, eivätköhän nekin onnistu auringon voimin.

P.S. Huomenna on blogini merkkipäivä! Luvassa extrapostauksia...

5 kommenttia:

  1. apua tuli kauhee nälkä ku kattelin sun blogia ! :D

    VastaaPoista
  2. vaikuittaa hyvältä reseptiltä! Pitää testata joku pv (: Ja muutenkin kivan oloinen blogi (:

    http://saara-kissntell.blogspot.com/

    VastaaPoista
  3. Ilona, hihi :)

    Kiitos, Saara :)

    VastaaPoista
  4. Oi nam, tätä on pakko kokeilla! Pirkan reseptit ovat yleensä muutenkin kokeilun arvoisia, mutta jotenkin sait tämän näyttämään niin ekstraherkulliselta, että taidanpa tietää jo nyt mitä ruokaa teen viikonlopuksi! Kiitos! :)

    VastaaPoista
  5. Oi kiitos Janina, kiva että sait inspiraatiota! :)

    VastaaPoista

Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...