lauantai 14. heinäkuuta 2012

Kolmen ruokalajin illallinen


Juhlistimme kihlattuni kanssa vajaa viikko sitten vuosipäiväämme käymällä syömässä ravintola Torerossa. Olimme päättäneet nauttia kahdelle tarkoitetun Menu Codorniun, nam! Voin ehdottomasti suositella kokonaisen menun nauttimista, sillä tuntuu kovin ylelliseltä saada pöytään tarjoiltuna valmiiksi suunniteltu kolmen ruokalajin kokonaisuus. 

Valitsimme juomiksi alkoholittomat sangriat, mansikkaisen ja vanilja-hedelmäisen. Alkupaloina oli Tapas Platter: yrttivalkosipulileipää, tomaatti-sipulisalaattia, jättikatkaravun pyrstöjä, aliolia ja patatas bravas -perunoita. Uskomattoman hyvää!

 

Pääruoaksi tuotiin Paella Valencia, jossa oli chistorramakkaraa, jättikatkaravun pyrstöjä, espanjalaisia kasviksia, broileria, chiliä, paahdettuja valkosipulinkynsiä, pimientos de padron -paprikoita, aliolia sekä Calasparra-paellariisiä. 

Ihana illallinen päättyi raikkaaseen jälkiruokaan: vadelma-mansikkasorbettiin kera marinoiduin appelsiinilohkoin. Torero on oiva paikka romanttiselle ruokailulle, sillä siellä on usein rauhallista ja aina hyvä palvelu. Tuosta illasta jäi mieli täyteen lämpimiä muistoja. ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...