perjantai 20. heinäkuuta 2012

Vuohenjuustoleipäsiä ja muuta maittavaa


Olen ollut tämän viikon yksikseni, kun muu perhe on veneilemässä ja sulho pääkaupunkiseudulla. En harmikseni voinut työni vuoksi lähteä mukaan. Eilen päätin kuitenkin piristää iltaani, ja kävin kotimatkalla ruokakaupasta jotain vähän erilaista syötävää. Ostoskassiini päätyi vuohenjuustoa, villirucolaa, tuorepastaa ja pieniä perunarieskoja. Niiden voimin ilta sujuikin mukavasti.

Rieskat ovat ihan parhaita lämpimiksi paahdettuina ja voinokareen kera!

 

Eilisen pääruoaksi keitin tuorepastan, jonka sekaan kaadoin valutuksen jälkeen hieman kermaa. Vuohenjuustosta tein leipäsiä, jotka paistoin uunissa, sivelin öljyllä ja maustoin ripauksella pippuria. Voimakkaan mehevän makunautinnon viimeisteli rucola. Namnam, tykkäsin! Ateria oli lisäksi niin runsas, että siitä jäi herkuteltavaa vielä tällekin illalle.

 

P.S. Lähden huomenna käymään Lappeenrannassa, jihuu!

2 kommenttia:

Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...