torstai 18. lokakuuta 2012

Mehevät kasvispihvit


Tässä on taas yksi kauan suunnitteilla ollut ruokalaji, jota on vihdoin tullut onnistuneesti kokeiltua: kasvispihvit. Tai oikeastaan fetalla maustetut porkkana-kesäkurpitsapihvit Yhteishyvän tapaan. Voin suositella näitä kasvispiristyksiä nälän poistajiksi vaikkapa pimeänä syysiltana kylmän sateen valuessa pitkin ikkunaa. Kuvittele nuo lämpivän mehevät feta-kasvis-suupalat! Simppeli resepti neljälle menee näin:


3 dl karkeaksi raastettua porkkanaa
2 dl karkeaksi raastettua kesäkurpitsaa
2 kananmunaa
0,5 dl ruokakermaa
1 dl vehnäjauhoja
100 g murennettua fetajuustoa
0,5 tl suolaa
ripaus rouhittua mustapippuria


Raasta porkkana ja kesäkurpitsa. Sekoita muut aineet keskenään, lisää raasteet ja anna turvota 10 minuuttia.
+
Paista pihvit ohukaispannussa tai muotoile lusikalla pieniksi pihveiksi paistinpannulle.
+
Paista keskilämmöllä 4–5 minuuttia molemmilta puolilta.

= Herkkua. :)


2 kommenttia:

  1. Voi, nämä kuulostaa ja näyttää hyvältä! Hävettää myöntääkin, etten ole koskaan tehnyt kasvispihvejä. Josko nyt olisi aika kokeilla! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsellänikin tosiaan tämä oli ensimmäinen kerta. Toivottavasti sinäkin innostut kokeilemaan! :)

      Poista

Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...