torstai 15. marraskuuta 2012

Pasta kaikkien huulilla


Luettuani sanomalehdestä ylistävän jutun avokadopastasta päätin kokeilla tuota mainetta saanutta reseptiä omassanikin keittiössä. Siispä kauppaan, ja ostoskoriin basilikaa, lehtipersiljaa, pehmeää avokadoa, chiliä ja limettiä sekä parmesaani- ja pecorino-juustoja. Valkosipulia ja spagettia oli omasta takaa. 

Alkuperäinen ohje löytyy täältä.

Olipa ihanaa täyttää keittiö yrttien tuoksulla ja hieman eksoottisilla aineksilla. Kokkailu kulki sujuvasti reseptin vaiheita seuraten. Lime-chili-valkosipuli-avokado-sörsseli maistui namilta. Juustoina käytin italialaisia Pecorino Ricotta Saria sekä Pirkan Parmigiano Reggianoa, pastana terveellistä täysjyväspagettia. Lopuksi kaikki ainekset sekaisin, ja korkein odotuksin ruokapöytään. Avokadopastan maku oli erikoinen, viehätti aluksi, mutta ei ihan kantanut loppuun saakka. Ehkäpä lime maistui turhan voimakkaasti. Päällimmäiseksi jäi kuitenkin ilo uudesta ruokakokeilusta ja reseptistä saaduista yleishyvistä vinkeistä pasta-annoksiin. Oletko sinä maistanut tätä muotiruokaa?

2 kommenttia:

Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...