tiistai 30. syyskuuta 2014

Täyteläinen avokadopasta


Söin eilen ja tänään ihanaa ruokaa: kermaista avokadopastaa. Halusin kokata jotain hyvää ja helppoa päivällistä, ja päädyin tähän täyteläiseen kasvispohjaiseen ateriaan. Ainesosat olivat simppelit, ja kaupasta tarvitsi tuoda kotoa löytyvien tarvikkeiden täydennykseksi vain avokadoja ja ranskankermaa. Ruoan valmistukseen kului aikaa noin puoli tuntia.


Resepti löytyi Yhteishyvän sivuilta (Kermainen avokadopasta). Ideana on tehdä spagetille lämmin kastike sipulista, muussatusta avokadosta sekä ranskankermasta.

Tein itse neljän sijaan vain kaksi annosta ja käytin siksi vähemmän avokadoja ja ranskankermaa. Lisäksi kerma oli kevytversio, sillä en halunnut ruoasta liian raskasta. Täyteläisyyttä riitti silti! Avokado ja kerma sopivat hyvin yhteen ja muodostivat pehmeän kokonaisuuden. Tärkeää on, että hedelmä on täysin kypsä. Lisäksi suosittelen täysjyväpastaa. 

Sitten eikun herkuttelemaan!

Edullista ja hyvää.
Pullotettua sitruunamehua on kätevää napata jääkaapista. Se pirskotettiin avokadoviipaleiden päälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...