tiistai 30. kesäkuuta 2015

Hedelmäinen välipala


Luomupäärynää, omenaa, nektariinia ja banaania – siitä on yksinkertainen ja maukas hedelmäsalaatti tehty. Nappasin ainekset eilen mukaani ruokakaupasta ja pilkoin ne tänään lounaan jälkeiseksi välipalaksi. En laittanut mukaan muuta kuin hedelmiä, mutta se riitti hyvin arkipäivän piristeeksi. Ehkä paras syömäni hedelmäsalaatti on noin vuosi sitten kaverieni kanssa tekemäni jälkiruokaherkku, jossa hedelmiä täydensivät muun muassa vanilja, limemehu, pähkinät, fariinisokeri ja hunaja.


Kuorin päärynän, omenan ja banaanin sekä pesin nektariinin. Tämän jälkeen pilkoin hedelmät kulhoon jättäen siemenkodat pois. Lisäsin pienen määrän sitruunamehua tummumisen estämiseksi. Lopuksi sekoitin hedelmäpalat ja kokosin niistä annoksen. Tästä määrästä hedelmiä tulee kaksi annosta salaattia. Välipalani oli nopeasti valmis, ja pian gradupuuhat saivat taas jatkua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...