torstai 16. joulukuuta 2010

16.12.

Tämä viikko on perinteistä talvea - mielettömän kylmää, mutta samalla kaunista. Kuvasin tänään keittiöni ikkunasta avautuvan aamumaiseman: lumisia puita ja heräilevä aurinko taivaanrannassa.


Joulukalenteristamme on paljastunut suloisia kuvia, joista nappasin myös kuvan. Eilen kävin tekemässä psykologian tentin, johon olin lukenut älyttömästi, ja selvisinkin siitä mielestäni kunnialla. Nyt voin keskittyä lomailemaan, ja tärkeintä kaikista, valmistautumaan ylihuomiseen kurssijuhlaan. 

 
RUK:n oppilaskunnan nettisivuilla on paljon infoa tulevasta tapahtumasta, sitä lukiessa innostuu koko ajan enemmän! Kävin Haminassa kolme viikkoa sitten omaistenpäivässä, joten tunnen jo varuskuntaa ja kaupunkiakin. Se lieventää jännitystä, mikä on hyvä, sillä nyt minun tarvitsee hermoilla enää sellaisista käytännön seikoista kuin juhlakampauksen säilyttämisestä hehkeänä (nukkuminen & pitkä bussimatka), virkeydestä (bussi lähtee klo 03:00), siitä että pukuni kestää matkan ja juhlinnan sekä siitä että olen nättinä. Mutta uskon että kaikki menee hyvin, eikä noilla edellä mainitsemillani seikoilla loppujen lopuksi ole niin väliä, koska tunnelma syntyy hyvästä seurasta, ruoasta ja juomasta, musiikista, tanssista ja muusta ohjelmasta - ja kaikki on varmasti järjestetty upeasti. Viikonloppu oman upseerioppilaan kanssa juhlatunnelmissa, mikäpä sen parempaa ♥

Pukuni on hopeanharmaa, ja näyttää varmasti paremmalta päällä kuin henkarissa. Siksi esittelen tässä vain asusteitani, jotka olen suunnitellut laittavani ylleni. Korvikset KappAhlista, sormus Gina Tricotista, kaulaketju Kultajousesta


Huivi Sokokselta


Laukku Lindexistä


Kengät Anttilasta


Kynteni lakkaan Mavalan sävyllä 19 Hong KongLisää kuvia tiedossa sitten itse juhlapaikalta :) Alla olevan näkymän kuvasin omaistenpäivänä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...