maanantai 14. maaliskuuta 2011

Meillä on hetki ja meillä on kaupunki


Sillä meillä on hetki 
ja meillä kaupunki 
meillä on toisemme,
taivas ja maa 
(biisi Yhdessä nyt) 

Kuten viime postauksessa kerroinkin, olin viime keskiviikkona Mikkelissä Antti Tuiskun konsertissa. Tiesin odottaa hyvää, mutta Antti antoi meille parasta - hän esiintyi tähden elkein mutta silti kotoisasti, kerta kaikkiaan taitavasti ja eläytyen. Kokemus olisi ollut vielä mieluisampi, jos keikka olisi ollut pienemmässä tilassa ja paikassa, jossa olisi voinut tanssia ja laulaa mukana suuren konserttisalin sijaan, mutta valitsimme kiertueelta tuon 9.3. iltana olleen esiintymisen, sillä se yhdistyi hyvin ystävän luona kyläilyyn. Haaveilen kuitenkin vielä joskus pääseväni Antti Tuiskun baarikeikalle, jolloin tunnelma nousisi varmasti vielä keskiviikkoistakin korkeammalle. Aika kuumottavan fiiliksen Antti tosin sai aikaan Mikaeli-talon salissakin viettelevillä tanssiliikkeillään ja vaatteidensa vähentämisellä ;)


Mikkelin vierailuun kuuluivat ensimmäisenä päivänä myös paikalliset nähtävyydet. Tuuli puhalsi hyytävästi ja kovasti, mutta kävimme silti ihastelemassa laajalle avautuvaa maisemaa keskustan kupeeseen kohoavalta Naisvuorelta, joka auringon laskiessa oli ihanan romanttinen paikka. Sieltä suuntasimme kauppakeskus Akseliin, ja bongasimme matkan varrelta tuomiokirkon. Nälkä hävisi Ramin konditorian kuuluisilla muhkeilla patongeilla, jotka olivat lisäksi todella edullisia noin neljän euron hinnallaan.


Toinen päivä omistettiin shoppailulle, ja löysinkin kauniin vaalean neuleen ja keväiset rannekorut H&M:ltä sekä lintusormuksen ja kirjainkaulariipuksen Gina Tricotista. Kaverini osti Suomalaisesta kirjakaupasta Aikuiset ystäväni -kirjan, joka on perinteinen ystäväkirja aikuisille sopivin kysymyksin. Sitä olikin hauska paluumatkalla junassa täytellä, etenkin kun oman sivun lopussa oli aikuisuustesti, jossa piti valita omaan elämään kuuluvia asioita. Esimerkiksi aaltomaljakosta ja ylellisistä elintarvikkeista sai pluspisteitä, soluasumisesta ja rockfestareista miinusta. Minun saldoni oli kaksi pistettä: orastava aikuisuus ja nuorekkuuden vaihtuminen pikkuhiljaa pariskuntaillallisiin ja tukisukkahousuihin :D

4 kommenttia:

  1. ihanan näkönen tuo patonki!! ja hauska ystäväkirja :)

    VastaaPoista
  2. Joo tuo patonkin oli namia, mehevää kanaa, sitten tomaattia ja valkosipulikastiketta :) Voisin syödä toistekin, ja samoin voisin täytellä lisää ystäväkirjoja!

    VastaaPoista
  3. m-mm! savonlinnassa on muuten tosi hyviä patonkeja häppärissä, voitais käydä ehkä syömässä!

    VastaaPoista

Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...