tiistai 22. maaliskuuta 2011

Vuosijuhlamuisteloita

Hei taas, toivottavasti tästä tulee kiva päivä vaikka taivas synkisteleekin :) Tämä postaus koostuu lauantain vuosijuhlakuvista. Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan ensimmäiset vuosijuhlat pidettiin Savonlinnan Olavinlinnassa ja paikalla oli noin sata henkeä. Tilaisuus oli juhlava, mutta akateemisen rento ja hyväntuulinen. Itse tykkäsin kovasti!


Linnan monet huoneet olivat käytössä, mutta pääosa ajasta istuttiin Kuninkaan salissa pitkien ruokapöytien äärellä. Ohjelmaan kuului puheita, syömistä, juomista ja paljon laulua. Alkuun nautimme kalalautasen, pääruokana oli linnanpaistia ja jälkkäriksi saimme suklaapannacottaa. Älyttömän maistuva menu oli, en ole pitkään aikaan syönyt niin hienoa ruokaa. Meillä oli nimikortit paikkaa osoittamassa ja ateria tarjoiltiin pöytiin.

Kampauksen väkersin itse, ja vaikkei se alla olevassa kuvassa ehkä olekaan kaikista edustavimmillaan, olin hiuksiini tyytyväinen. Iltapuku edusti hyvin, ja muidenkin naisvieraiden mekot olivat todella kauniita. Olimme kavereiden kanssa päättäneet mennä juhliin tyttöporukalla, mutta avecin kanssa illasta olisi saanut enemmän irti. Väliin jäivät nyt akateemiset tanssit poloneesi, kikapoo ja wienervalssi sekä romanttiset ruusun ojentamiset ja laulut omalle parille. Muilta osin ilta oli oikein onnistunut ja hieno.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...