lauantai 2. huhtikuuta 2011

Ilo, auringon kilo


Sanotaan, että ihminen pitää eniten siitä vuodenajasta jolloin on syntynyt. Ainakin minun kohdallani tämä pitää paikkansa, sillä saan keväästä mielettömän hyvän fiiliksen ja olen syntynyt maaliskuun lopulla. Kevään lisäksi intoudun tuoreista kukista, ja minulle tuotiinkin niitä viime viikolla. Sain ruusuja ja tulppaaneja, lempikukkiani ♥ Synttäreiden aikaan tuli syötyä aika suuressa määrin herkkuja, muun muassa mitä mehevintä marjakakkua ja Mokkamaan erikoissuklaita.


Sain kivoja lahjoja, joista kuvasin blogiini vihertävät kuoharilasit ja Nomination-rannekorun palat. Uusia ovat vierekkäiset sisko-, New York City- ja ruori-palat, joista kaikista tykkään kovasti. Ennestään korussa oli 8 koristepalaa: nimikirjaimeni, horoskooppimerkki oinas, sydän, lyyra, kaksi kukkaa sekä rauhankyyhky.

Huhtikuulle käännyttäessä uskaltauduin eilen kaduille matalissa kävelykengissä saappaiden sijaan, ja tuntuipa mukavan kevyeltä. Kietaisin kaulaani vaalean kaulahuivin sekä laitoin korviini uusimmat korvikseni ja silmille aurinkolasit (sillä aurinko tosiaan paistoi!). Kaupungilla kierrellessä kesän tulo oli aistittavissa niin lempeästä tuulesta, ihmisten katseista kuin vaatekauppojen ihanista mekoistakin. Keltainen toukokuu, mikset sä jo tuu...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...