tiistai 31. toukokuuta 2011

Hame Helsingistä - opiskelupaikka kaupan päälle?


Kävin eilen Helsingissä shoppailumatkalla. Tai no, pääsykokeen tekemässä. Syksyllä minulla toivottavasti sitten on sitten opiskelupaikka Helsingin yliopiston käyttäytymistieteellisessä tiedekunnassa, yleisessä kasvatustieteessä. 

Pääsykoe monivalintatehtävineen ja aineistoesseineen oli aamulla, joten ehdin käydä muutamassa vaatekaupassa ennen paluujunan lähtöä iltapäivällä. Vaikkei tarkoituksenani ollut oikeastaan ostaa mitään, löysin Monkista kukkakuosisen vyötäröhameen, Gina Tricotista riikinkukkokorvikset kesäjuhliin ja H&M:ltä ilmavan keltaisen t-paidan hellepäiviä varten.


Helsinki on kyllä aika suuri kaupunki. Tuntui ihanalta palata kotikulmille vaikka vain yhden yön reissun jälkeen... Mieli oli haikea, kun tietää että kohta on edessä muutto tuonne maamme metropoliin, jossa tuntee itsensä aika pieneksi, ujoksi ja irralliseksi. Mutta odotan kyllä elämää pääkaupunkiseudulla, ja sitä ennen vielä varmistusta opiskelupaikasta. Heinäkuun 12. on ratkaisun päivä :)Helsinkikuvia klikkaamalla pääsee niiden alkuperäisille sivustoille.

4 kommenttia:

 1. Ihana toi keltainen paita, niin kesäinen! :) Ja toivottavasti pääset opiskelemaan, Helsinki on oikein ihana kaupunki - vaikka itsekin olen kotoisin pikkukaupungista (no okei, Suomen mittakaavassa keskikokoisesta kaupungista), totuin pääkaupungin elämänmenoon tosi nopeasti :>

  VastaaPoista
 2. Kiitos :) Olen aika sopeutuvainen luonne, joten ehkäpä minäkin tulen tottumaan Helsingin vilinään :D Vaikeaa kun mitään ei voi suunnitella kunnolla, kun ei varmuutta syksystä vielä ole. Mutta peukut pystyssä :>

  VastaaPoista
 3. ihania löytöjä helsingistä! pidin peukut pystyssä pääsykokeen ajan ;) hauskaa istanbulia :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos jee :) näkyillään ;>

  VastaaPoista

Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...