lauantai 14. toukokuuta 2011

Pieniä hauskoja juttuja

Pakko tulla tenttipänttäyksen lomassa postailemaan, kun tuntuu että viime päivityksestä on jo ihan liikaa aikaa. Yritin tätä jo eilen, mutta Bloggerissa oli joku tyhmä ongelmakatko... Mutta nyt, vielä eilisillan Suomi-peli mieltä nostattamassa, jaan kanssanne kuvia tämän viikon ilonaiheistani.

Ensinnäkin tietysti alkuviikon helteet saivat minut villiksi; juoksentelin kaupungilla kesälomalaisen tavoin, ostin bikinit ja hankin parvekkeen tuulisuojatussa auringonpaahteessa kauden ensimmäiset rusketusrajat. Rakastan lämpöäääää... ja bikineitä!


Lämpöaallon hälvennettyä olen piristänyt päiviäni mansikkaisella huulikiillolla.Viime kesänä käytin ihanaista Rimmelin Sweet Jelly -huulikiiltoa, mutta kulutin sen loppuun (huulikiillot eivät saisi maistua niin hyviltä!). Huomasin syksyllä suureksi pettymyksekseni, ettei Sweet Jellyjä ole enää myynnissä, joten aloitin uuden herkkupunan suuretsinnät. Amerikasta korvike vihdoin löytyi Victoria's Secret -liikkeestä samalla maulla, sävyllä ja kevyellä koostumuksella. Olisi varmaan pitänyt ostaa kiiltoja varastoon, oikeastaan täyttää yksi matkalaukku niillä. Mutta koska tuo ajatus ei juolahtanut ajoissa mieleen, on minun pärjättävä tällä yhdellä tuubillani Beauty Rushia...


Koulussa käytin myös Aku Ankka -hiussolkea, joka on kirpputoriaarre. Jos asukokonaisuuteen haluaa huumoria, tällä sitä saa! Koulun iloja oli myös porvariruoka broileritacot, jonka ostimme ystäväni kanssa tavallisesta 2,15 euron opiskelijalounaasta poiketen. No, eihän tacoillekaan tullut hintaa kuin 3,90, ja annos oli ehdottomasti sen väärti. Rouskuvissa taskuissa olevat tulinen broileri, rauhoittava smetana sekä maukas tomaattisalsa ja salaatti kruunasivat viimeisen koulupäivän. Nyt tosiaan minulla ei ole enää oppitunteja tai luentoja ♥ Enää terveyden ja mielenterveyden psykologian tentti ensi torstaina, ja jeejee nyt takaisin lukemaan!

2 kommenttia:

  1. EIKÄÄÄ, toi Aku Ankka -solki on kyllä ihan paras! :D Ja minäkin innostuin muutamista hellepäivistä hirveästi, ostin bikinit (mutten ehtinyt vielä käyttää niitä :<) ja muutenkin kaikkia kesäjuttuja :)

    VastaaPoista
  2. Heh, tuo on kyllä :D Joo, lämpö saa ihan hullaantumaan kylmien kuukausien jälkeen! Kesäjuttuja on ihana ostaa :)

    VastaaPoista

Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...