torstai 19. toukokuuta 2011

Pisaroiva vapaus

Huh, kevään viimeinen tentti on onnistuneesti(?) takana, ja pääsee taas nauttimaan(?) elämästä. Kokeessa piti kirjoittaa neljä lyhyttä esseetä, ja vaikka olin lukenut viikon ilmeisesti vääriä asioita, niin eiköhän tuo läpi mene... *puun koputus* Jännä miten nykyään en uskalla nuolaista mitään ennen kuin tipahtaa, vaan olen naputtelemassa milloin mitäkin pintaa ennakolta annettujen onnistumisarvioiden jälkeen. Muuten en ole taikauskoinen, mutta jotenkin pelottaa, että kaikki menee pieleen jos iloitsee etukäteen. Ehkä ei kuitenkaan, mutta kops kops silti :)

Trendi tuli toissapäivänä, jee. Kuvasta näkyy myös muuta mielenkiintoista lukemista, jota sinä päivänä tuskissani pänttäsin. Opettelin niin ahdistushäiriön kuin autisminkin salat, mutta eikö tentissä kysytty jotain yleistä lasten psyykkisten häiriöiden arvioinnista ja luokittelusta... Mur. Lohduttauduin kuitenkin tänään ostamalla uuden ripsivärin :D Sen kanssa kuvaan pääsivät äitini tuomat kielot, joiden tuoksu alkaa pikkuhiljaa leijailla huumaavasti keittiössä.


Sade on harmaannuttanut jo usean päivän, mutta tarvitaanhan sitä vettäkin, etenkin kun pikkulehtiset koivut näyttivät ennen sateita aikamoisen kuivahtaneilta. Sää on ollut vaihteleva, ja on uskomatonta miten kaunis iltataivas voi paljastua painavan synkkien pilvien takaa ennen nukkumaan menoa. Sitä ennen bongasin keittiön ikkunasta myös sateenkaaren, ja mietin, olisiko pitänyt lähteä sateenvarjon kanssa etsimään kaaren päätä aarteen toivossa...

2 kommenttia:

  1. Kieloja! Ihania! eiköhän se tentti läpi mennyt :) mie kirjottelin tänään tenttiin ihan omasta päästä keksittyjä juttuja kun en lukenu.. yh.

    VastaaPoista
  2. Toivottavasti keksit hyvin! Kielot on kyllä kivoja :))

    VastaaPoista

Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...