tiistai 16. elokuuta 2011

Rakkausjuhlat

Serkkuni häät olivat ihanat. Reilun viikon takaisissa juhlissa kaikki oli mietitty viimeisen päälle, ja vieraana sai nauttia upeista puitteista. Morsiuspari oli onnellinen, ruoka oli mieletöntä (sulhanen on ravintola-alalta!) ja juhlapaikka oli ruusuisen kaunis. 

Sain omani, siskoni ja äitini kampaukset onnistumaan, mikä kohotti hääfiiliksen heti aamusta sopivan korkealle. Tässä hiuksemme; minun kiharanuttura, siskoni lettikampaus ja äitimme sileä nuttura, kaikki kukkasomistein:


Tein nutturan pohjaksi yön yli pitämilläni patukoilla kiharat, joista sitten aamulla kieputtelin pinnien avulla kampaukseni.


Tämä lettikampaus tehtiin edellisen postauksen mukaisin konstein.


Sileästä nutturasta tulee näyttävä, kun hiusten sisään sujauttaa täytteeksi esimerkiksi sukan. Ohjeet siihen tästä videosta: The sock bun secret.

Serkkutyttöni vihkiminen tapahtui ev. lut. kirkossa, jonka ulkoportailla tuoretta avioparia tervehdittiin saippuakuplilla. Hääjuhla oli höystetty hyvällä pöytäseuralla, hienoilla musiikkiesityksillä, mielikuvituksellisella tarjoilulla ja menevillä tansseilla - ilta sujui todella mukavasti.


Vielä kerran onnea hääparille! ♥


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...