tiistai 20. syyskuuta 2011

Flunssaisena


Flunssa on tullut majailemaan minuun. Tänään minulla ei ollut luentoja, ja oli helpottavaa vain lepäillä kotona. Päiväni kului englanninkielistä Jane Eyre -kirjaa lukiessa ja sisustusta miettiessä. Lakkasin myös kynteni kauniin punertaviksi, mikä hehkeytti fiilistä kummasti.

Puolen päivän aikoihin sain sitten henkilökohtaisesti toimitetun postin: eräs pullea paketti ei mahtunut kirjeluukusta, joten posteljooni soitti ovikelloa ja antoi postit suoraan minulle. Äitini oli lähettänyt minulle yllätyspaketin, jossa oli flunssastaselviämistarvikkeita, kuten hunajaista kurkkusuihketta - ihanaa! Tuota Pharysolia olenkin nyt suihkinut nieluuni koko loppupäivän, ja yskä on tainnut vähän hellittää.


Paketissa oli myös sinkkitabletteja, joita kuulemma kannattaa syödä vastustuskyvyn vahvistumiseksi. Luin juuri netistä, että mikäli sinkkiä nauttisi vuorokauden sisään flunssaoireiden ilmenemisestä, voisi flunssan kesto lyhentyä. Tässä siis sairastavalle oiva sinkkivinkki! Flunssaisen kannattaa myös muistaa vitamiinipitoinen ruokavalio ja riittävä veden juominen. Ja lepo, joka luultavasti on paras parantaja :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...