keskiviikko 21. syyskuuta 2011

Ihanuusmatot ♥ koti


Asuntomme on saanut taas hiukan koristetta ylleen ja muotoutunut entistä kauniimmaksi: saimme makuuhuoneeseemme matot. Kaksi 80 x 150 senttistä luumun väristä pörröilijää asettuivat viikonloppuna paikoilleen sängyn molemmin puolin paljaiden varpaiden iloksi. Olimme poikaystäväni kanssa katselleet noita Prisman Jysmä Chic -mattoja jo muuton aikoihin, ja nyt unelma makuuhuoneen ylellisistä lattioista toteutettiin.

Koska vuoteen päiväpeitto on vaaleanvihreä, ostimme myös koristetyynyt, jotka yhdistävät peiton vihreän värin mattojen violettiin. Sattumalta eteemme osuneet kukkakuosiset tyynyt otettiin mukaan aika lyhyen harkinnan jälkeen, mutta sängylle päästyään ne osoittivat toimivansa värien tasoittajana juuri oikealla tavalla.


Mandal-sänkymme on Ikeasta, ja pidän siitä erityisesti sen säilytyslaatikoiden ansiosta. Nyt makkaristamme puuttuu enää yövalo, jonka olemme suunnitelleet hommaavamme niin ikään Ikean ihmeellisestä maailmasta.

Mukava ja sydämellä sisustettu makuuhuone on mielestäni melkeinpä asunnon tärkein osa. Kaunis ja toimiva tavarajärjestys, näppärä pimennysverho, tuuletusikkuna, yöpöytä käyttöesineineen, hyvät patjat ja tyynyt, miellyttävät vuodevaatteet ja tunnelmallinen valaistus ovat seikkoja, jotka toteutuessaan tekevät rentoutumisesta ja nukkumisesta elämyksiä.

Makuuhuone, ja koko asunto, kannattaa tehdä levolliseksi ja omannäköiseksi. Koti on kuitenkin paras paikka maailmassa :)


2 kommenttia:

Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...