maanantai 26. syyskuuta 2011

Luonnollista viherrystä

Big Bowls

Perheeni tehdessä ensivisiitin asuntoomme saimme tuomisiksi kaikenlaista kivaa, muun muassa Zuperzozial-astioita. Uuden tuotemerkin mallisto on täysin biohajoava, sillä sen on tehty luonnonmateriaaleista kuten bambusta ja maissista! Nämä ympäristöystävälliset astiat ovat myös konepesunkestäviä.

Mallisto koostuu kymmenestä astiamallista, joita saa kuudessa eri värissä. Tarjolla on muun muassa mukeja, lautasia ja salaatinottimia.

Me saimme wasabinvihreitä keskikokoisia kulhoja sekä kukan muotoisen lautasen pikkupurtavalle. Muutaman käyttökerran jälkeen, ja ekologisuutta arvostavana, voin sanoa tykkääväni Zuperzozialista kovasti. Kulhot sopivat hyvin esimerkiksi aamiaiselle, ja kukkalautanen oli hauska ainakin popcornien alla :)

Flower Power Chip&Dip

Olimme poikaystäväni kanssa Espooseen muuttaessamme jättäneet suurimman osan huonekasveistamme kotipaikkakunnalle, niitä kun oli hankala saada ehjinä muuttokuormaan. Perheeni kyläillessä saimme vihertäjämme vihdoin kotiimme. Sutipuu, rönsylilja ja aasinkorva nöpöttävät nyt olohuoneessa ja keittiössä seuranaan uusi lahjana saatu hortensia. Ihmeellistä, miten paljon elävät kasvit lisäävät kodikkuutta! Asuntomme tuntuu ihan erilaiselta, moniulotteisemmalta ja enemmän omalta. Suosittelen lämpimästi viherrystä kaikkien koteihin ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...