sunnuntai 30. lokakuuta 2011

Herkkuja lettujen, messujen ja ystävän muodossa


Shoppailua seuranneen perjantain vietimme siskoni kanssa rennosti kämpällä lettuja paistaen, Wienernougat-suklaita napostellen ja televisiota katsellen. Illalla myös äitini saapui kyläilemään, sillä hän oli tullut Helsinkiin kauneus- ja terveysmessuille. Kokeilin onnistuneesti tehdä päivälliseksi punajuuri-jauhelihakebakoita, joita sitten söimme yhdessä vierailevien perheenjäsenteni ja poikaystäväni kanssa. Äiti majoittui keskustan hotellissa, jonne myös siskoni ja minä lähdimme yöksi. 


Hotellivisiitti oli mukavaa vaihtelua! Lauantaina suuntasimme kolmestaan messukeskuksen hulinaan kauneuden, terveyden, hiusasioiden, muodin ja korujen pariin. Messuilla kannatti ehdottomasti käydä, ja erityisesti mieleeni jäivät Yves Rocherin meikkaajan luomilleni taiteilema violetti silmämeikki, rentouttava thaihieronta, Siluetin tarkka kasvojen ihoanalyysi ja Hiusakatemian hyödyllinen luento kutrien hyvinvoinnista. Itsensä huolehtimisesta ja hemmottelemisesta pitäville nuo messut ovat antoisat, ja aion osallistua tapahtumaan luultavasti myös ensi vuonna. 

Illalla näin vielä Helsinkiin matkustanutta ystävääni, jonka kanssa oli oikein onnellista rupatella, muistella menneitä ja ottaa valokuvia. Kiitos, R ;)

4 kommenttia:

 1. sulla on ihana blogi! tosi kiva kirjotustyyli ja ulkoasu :)

  http://howyouseetheworldhow.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Oi miten herkullisen näköisiä lettuja! Tekisi itselläkin mieli alkaa paistamaan. :)

  VastaaPoista
 3. Katariina, lettuilu oli kyllä kivaa pitkästä aikaa :) naminam!

  VastaaPoista

Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...