sunnuntai 9. lokakuuta 2011

Herkullinen päivä

Yksi kotiseuturetkeni kohokohdista oli siskoni kanssa vietetty Joensuu-kaupunkipäivä. Kaupoissa ja 3+1-päivillä kiertelyn lisäksi menimme suosikkipaikkaamme Amarilloon syömään. Siellä otimme alkuun herkullisia Magic Fries -ranskalaisia jalapeno-valkosipulidipillä, ja pääruoakseni valitsin maukkaan vuohenjuustoisen Chévre Burgerin. Tuo ravintola on kivan menun lisäksi varustettu tarkkaan mietityllä sisustuksella, tykkään tykkään:


Oma kohokohtansa oli Tapion elokuvateatterin viereisessä karkkikaupassa käynti. Se makeispaikka vaan on niin perinteikäs ja niin nami! Teki myös mieli lähteä saman tien leffaan :)


Kotona illan pimetessä söin syksyn ensimmäisen kotimaisen omenan. Punainen, kiiltävä ja pehmeän kirpakka oli tuo hedelmä ja sai minut lisäämään muistiini kehoituksen omppupussillisen ostamisesta. Puutalossa pellon reunalla on tunnelmaa, jota ei sellaisenaan Espoon teekkarikylästä löydy, joten nautiskelin olostani perheeni luona suuresti. 


Vanhaan huoneeseeni oli tuotu pikkuvalo, joka valaisee pehmeästi ja korostaa yläkerran päätyhuoneen seinien keltaista kauniisti. Tuota luonnollista sisustustyyliä ja samalla kotoista ilmapiiriä tavoittelen tänne uuteen kotiinikin, kaupunki-ilmettä täydentämään. Asuntomme näyttää ja tuntuu jo aika ihanalta, mutta hetkeen en aio yksityiskohtien hiomista lopettaa :)

 

2 kommenttia:

Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...