maanantai 17. lokakuuta 2011

Koristunnelmia


Viikko sitten poikaystäväni äiti vieraili luonamme, ja kävimme katsomassa korisliigan ottelun. Töölön kisahallissa kohtasivat viikonloppuna Helsingin Torpan Pojat ja Tampereen Pyrintö. Oli hienoa olla seuraamassa ammattilaisten peliä, ja koska tämä oli vasta toinen kertani koripallokatsomossa, oli mukana vielä myös uutuudenviehätystä. 


Kilpa oli tasainen ja jännittävä ja päättyi vasta jatkoajalla. Kotijoukkue ToPo kukisti Pyrinnön pistein 99-89  hallin kaikuessa suosionosoituksista jokaisen korin jälkeen. Tarkan selostuksen ottelun vaiheista löytää vaikkapa täältä. Koska en ole kotoisin kummankaan joukkueen kotikaupungista, oli sen perusteella vaikea valita puolta. Siispä iloitsinkin pisteistä tulivatpa ne sitten helsinkiläisille tai tamperelaisille. Toki pelin päätyttyä oli mukava olla kotijoukkueen kannattajien onnessa mukana ja lähteä hallista hymyilevien kasvojen joukossa. 


Koriksen jälkeen me kolme menimme syömään viereiseen Chico'siin. Valinnanvaikeus hidasti päätöksentekoa ruoasta, mutta lopulta päädyin All American Club Burgeriin, joka on avonainen hampurilainen sekä tavallisella että broilerinfileepihvillä. Annoksessa oli myös salsaa, majoneesia, cheddarkastiketta, salaattia, tomaattia, maustekurkkua, coleslaw-salaattia, jalapenoa sekä ranskalaisia perunoita, mikä ilahdutti nälän ollessa suurissa mitoissa pitkän odottelun jälkeen. 


Viihtyisän ravintolapäivällisen jälkeen lähdimme kotia kohti illan ehdittyä jo pitkälle. Kaupunki oli pimeä ja sen valot heijastuivat sateesta kiiltävästä tiestä, ihmiset juhlistivat lauantaiyötä ja ratikassa sai lämmiteltyä kohmeisia sormia. Väsymys unohtui tuossa tunnelmallisuudessa :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...