torstai 13. lokakuuta 2011

Opiskelua ja yliopistoliikuntaa

Jee, kävin tänään suorittamassa tiedekuntamme tvt-ajokortin! Nyt sitten osaan tietokoneasiat tosi hyvin ;) Tällä viikolla pidin myös puheviestinnän alustukseni, joten tämän periodin isommat yksittäiset koulutyöt ovat takana. Se on kivaa, samoin kuin se, että lauantaina meillä on ainejärjestömme fuksisitsit! Niistä tulet kuulemaan vielä lisää myöhemmin. Mutta ihanaa kun yliopiston lisäksi on taas aikaa kirjoitella blogiakin :)

Kävin aiemmin illalla UniSportin zumbassa Otahallilla. Yliopistolaiselle on täällä päin hienoja liikuntamahdollisuuksia, monipuolisesti ja aika edullisesti. Aion kokeilla zumban lisäksi myös muita ryhmäliikuntalajeja niin täällä Otaniemessä kuin keskustan toimipisteenkin tiloissa, olenhan ostanut vuoden kausikortin! Esimerkiksi step, niska-hartia- ja keppijumpat sekä erilaiset tanssit kuulostavat kivoilta.


Urheilu tekee kyllä hyvää, ja aika paljon hyötyliikuntaa saankin jo koulumatkoilla kävellessäni edestakaisin kotoa bussipysäkille, bussista metroon ja metrolta kampukselle. Mielestäni sisäliikunnan lisäksi myös ulkoilu on hyvinvoinnin kannalta tärkeää, joten on hyvä että raittiissa ilmassa tulee oltua edes nuo koulumatkaminuutit. Kun illat kylmenevät ja pimenevät, voi innostus lähteä erikseen reippailemaan laskea...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...