maanantai 7. marraskuuta 2011

Kuulumisia kaukaa kotoa


Vietin viikonlopun armaalla kotiseudullani kaukana Helsingistä. Matkustimme poikaystäväni - tai avopuolisoni, kuten eräs ystäväni huomautti - kanssa perjantaina junalla Joensuuhun. Siitä alkoivat kaveri- ja perhetapaamiset, nostalgiapuheet sekä raikkaan maaseututuulen puhallus kasvoilla.


Kuvasin upeaa auringonnousua kotipihallamme sekä kamujen kanssa kuppilassa nautittuja herkkuja. Kameran ulottumattomiin jäi muun muassa siskoni leipoma mehevä mustikkapiiras. Ja se, kun autoimme häntä matikan läksyissä ja pelasimme hauskoja fb-pelejä. Tai karjalanpaisti ja rentouttava sauna, yön katuvaloton pimeys ja sinitiaisten leikki paljaassa pihlajassa.


Kaksi kotikaupunkia on rikkaus, jonka voin lämpimästi suositella hankkimaan. Vanhan ja uuden yhdistelmä on jännittävä; välillä kaihoisa, usein innostava. Nyt tehdystä reissusta sai taas lämpimiä muistoja, jotka pienentävät etäisyyttä kotiin ja kannustavat jatkamaan elämää täällä ♥

4 kommenttia:

 1. Olen ihan samaa mieltä tuosta kahden kotikaupungin ihanuudesta :> Kyllähän se toki välillä harmittaa, kun osa itselle tärkeistä ihmisistä on siellä kaukana, missä tulee käytyä harvoin, mutta toiselle puolelle Suomea muutettuani olen oppinut arvostamaan vanhaa kotikaupunkiani Oulua ihan eri tavalla - ennen inhosin sitä, mutta nyt siellä on ihanaa käydä :D

  VastaaPoista
 2. Nanna, totta, vanhasta kotikaupungista on tullut kuin parhainkin lomakohde :D Tärkeitä ihmisiä kaipaa, mutta onneksi yhteydenpito on helppoa :)

  VastaaPoista
 3. Ihanan rentouttavan kuuloinen viikonloppu! Kivoja maisemia ja hyvän näköisiä herkkuja kuvissa. :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos Katariina, rentouttavaa oli! :)

  VastaaPoista

Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...