sunnuntai 20. marraskuuta 2011

Pakkasta, jouluvalojen loistetta ja höyryävää glögiä


Kävin tänään joulukadun avajaisissa keskustassa. Senaatintorilla sai ottaa osaa perinteisen tapahtuman ohjelmaan, johon kuului muun muassa lapsia hauskuuttaneet muumihahmot, jouluisan kuoron esitys Jouluyö, juhlayö ja tietenkin joulupukin vierailu. Tuomiokirkon portailla kävi myös laulamassa ihanainen Antti Tuisku, joka muuten esiintyi myös tämäniltaisessa Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa. Tykkään tuosta Rovaniemen tähdestä! 

Ohjelman lomassa piipahdimme Torikortteleiden Kiseleffin talossa tutustumassa muotiliikkeisiin. Tai lähinnä kurkkimassa, mitä kaikkea rakennuksesta löytyy. Talossa on esimerkiksi hauskaa kierrätysdesignia valmistava suomalainen Globe Hope, jolta olen ostanut tuotteen jos toisenkin. 


Papin ja ylipormestarin pitämien puheiden jälkeen syttyivät Aleksanterinkadun jouluvalot. Se oli hieno näky :) Oli muutenkin mukava olla mukana ihmispaljoudessa tunnelmoimassa joulunodotusta - joka vahvistui siitä, että ulkona oli muutama sormet kohmettava pakkasaste! Tuntui tosi kylmältä ensimmäistä kertaa koko loppusyksyyn. 


Tunnelmointi jatkui kotona, kun paistoimme joulutorttuja ja lämmitimme glögiä. Niitä tuikujen valossa nauttiessa mieli tulvahti täyteen joulun hetkeä, jonka lämmin hehku kesti koko illan. Enää viikko ensimmäiseen adventtiin ♥


2 kommenttia:

  1. Sulla on mukavan hyväntuulinen blogi, taidanpa jäädä seurailemaan. :)

    ps. noista tortuista tuli sellainen himo, että taitaa olla pakko tehdä niitä jo itsekin!

    VastaaPoista
  2. Suvi, onpa kiva kuulla :) Ja hih, nuo on kyllä aika himottavia!

    VastaaPoista

Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...