sunnuntai 11. joulukuuta 2011

Punaista, suklaista, jouluista


Joulukuu lähestyy puoltaväliään ja juhlan odotus kasvaa koko ajan. Kodissamme joulumieltä lisää uusi punainen kynttelikkö, joka valaisee keittiön pöytää. Olemme ostaneet myös punaisen päiväpeiton makuuhuoneeseen, ja lisäksi olisi kiva saada vielä vaikkapa jouluiset sohvatyynynpäälliset ja pöytäliinakin. Ehdoton lempparini on kuitenkin tuo perinteinen kynttelikkö, jollainen on myös lapsuuteni jouluja aina tunnelmoittanut. 

Meillä on seinällä kuvajoulukalenteri, jonka luukkujen avaamisen yhteydessä otamme palat joulusuklaalevystä. Se on ihanan makuista, ja näin saimme ikään kuin suklaajoulukalenterin. Avaamme luukkuja myös viime vuodelta säästämästäni Positiivareiden kalenterista, josta paljastuu mietelauseita. Tänään 11. päivän kohdalla lukee Jos et näe elämän kirkasta puolta, kiillota se himmeä puoli


Alkuviikosta maassa oli hento lumipeite, joka harmittavasti suli aika nopeasti pois. Nappasin silloin herättyäni kuvan tuosta hienosta näystä, jota voi nyt vain kaiholla muistella. Eikä näy kymmenen päivän sääennustuksessakaan juuri pakkaslukemia... Voih, lumi tule! Olen nyt pari viikkoa Tuomaan markkinoilla myymässä tuotteita, ja valkoinen maa lisäisi kyllä aikamoisesti joulun tuntua sielläkin. 


Seuraavien parin päivän aikana pitäisi vielä tehdä joulukortit, samoin käydä lahjaostoksilla. Kivaa! Tykkään askartelusta ja lahjojen löytämisestä, ja muutama pakettiaines onkin jo kaapissa. Koska lahjojen ei aina tarvitse olla tavaraa, voisin myös suositella esimerkiksi Pelastakaa Lasten Toivekaupan eettisiä lahjoja. Ja jos haluaa auttaa vähävaraisia perheitä saamaan ruokaa joulupöytään, voi osallistua Hyvä Joulumieli -keräykseen. Mukavaa joulunodotusta sinulle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...