torstai 19. tammikuuta 2012

Keittiön uudet tulokkaat

Uudet keittiövälineet ovat jännittäviä! Muutama päivä sitten pääsin viimein testaamaan joululahjaksi saatuja hienouksia keittiön puolella, ja ilma muuttui oitis kiiltävän punaiseksi, jopa eläimelliseksi pyörteilyksi, jossa sujahteli myös sulaa suklaata. Kuten arvaat, otin siis käyttöön Chilli-tehosekoittimen ja hauskat piparimuotit!


Silmää miellyttävät kapistukset ovat ilman muuta oleellisia, jotta ruoanlaitosta tulisi mitään (eikö niin). Siksi toivoinkin asuntoomme juuri tuota syvänpunaista OBH Nordican keittiöapuria, joka on ulkoisten avujensa lisäksi todistanut käytännön kätevyytensä. Teimme tällä Chillillä ensimmäiseksi simppeliä mansikka-banaanismoothieta, joka sekottui lasikulhossa pyörivissä teräshampaissa silmänräpäyksessä. Nami, huippis välipala!


Pirtelöinnin lisäksi leivoimme. Koska piparien aika on jo ohi, käytimme eläinaiheisia muotteja murotaikinaan. Kun muisti jauhottaa muotteja tarpeeksi ja pitää paistoajan tarpeeksi lyhyenä, onnistui keksien teko hyvin ja tuotosten makukin oli mehevä. Eläinnaposteltavat kruunasi sula tumma suklaa, jota vetelin rennoiksi kiehkuroiksi keksien päälle. Aika nopeasti hävisivät kirahvit kumppaneineen tarjoilulautaselta...

2 kommenttia:

  1. Onpas hienoja keittiöjuttuja! ;) Näyttää tosi herkullisilta nuo murokeksit, nam!

    VastaaPoista

Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...