keskiviikko 8. helmikuuta 2012

Kodin kevätilme


Kirjahylly. Sellaisen me viikonloppuna vihdoin saimme, kun kotiväen kanssa kannettiin kasauslaatikot Ikeasta, nikkaroitiin tuo puinen kaunotar kokoon ja nostettiin se paikalleen tupakeittiön tyhjälle seinälle. Olimme valinneet valkoisen Billy-rungon ja samanväriset Olsbo-vitriiniovet, joista muodostui haluamamme kaappikokonaisuus – ja vieläpä edullisesti 109 eurolla. Oli huippua siirtää tutut esineet ja kirjat näkyviin ja samalla viimeistellä oikean kodin tuntu. Tässä kuvia hyllyymme ensihuumassa sijoitetuista jutuista: 


Kuvattavaksi pääsi myös uusi mattomme ja muita yksityiskohtia olkkarista. Kevään valoisat aamupäivät, tykkään!


Odottipa eilisaamuna postiluukun alla eteisessä sanomalehti...! Aamiaisessa oli luksuksen tuntua, kun jogurtin syömisen lomassa sai selailla paksua, tuoretta, ikiomaa Hesaria. Ja vielä kun nyt asuu täällä etelässä, oli pääkaupungin kuulumisten lukeminen erityisen coolia.


Kerron vielä yhden hauskan jutun. Tässä yhtenä päivänä olimme M:n kanssa olleet kaupungilla ja palasimme sieltä kotiin illalla. Kaikki kämpässämme vaikutti aivan normaalilta, kunnes huomioni kiinnittyi jääkaappiin: se ei ollut meidän! Tai no, vanha jääkaappi-pakastimemme oli viety pois ja tilalle oli tuotu uusi! Vähänkö meitä nauratti. Olimme tosin ilmoittaneet laitteen viasta ja saaneet kuulla tulevasta vaihdoksesta, mutta silti nopea ja näkymätön toiminta yllätti. Meillä on nyt varmasti koko talon hienoin jääkaappi!


Plus: jääkaapin ovessa on kortti Düsseldorfista. Se on isältäni, joka kävi Saksassa venemessuilla. Tuliaisina saimme vielä läjäpäin suklaata ja keksejä, mmmumskis! 

4 kommenttia:

Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...