lauantai 31. maaliskuuta 2012

Säihkyvä ilta

Jihuu, tänä iltana on luvassa iltapukujen loistetta! Menen nimittäin poikaystäväni kanssa hänen ainejärjestönsä vuosijuhlaan, Cuba Nightiin. Hiukseni ovat kierrettynä lämpörullille, kynsissäni kuivuu kimallelakka ja kasvoni saavat pian meikkikoristelun. Juhlamekkoni on ensimmäistä kertaa käyttöön tuleva löytöni alennusmyynneistä. Sen kangas on juhlavaa, monisävyistä violettia, ja rypytyksineen se istuu päälleni kuin valettu. Malli on olkaimeton ja puvun helma hipoo maata. 

Asun kanssa laitan mummini vanhat arvokkaat korvakorut sekä niiden seuraksi tyyliltään klassisen, Glitteristä ostamani kultasävyisen kaulaketjun. M:lle hankin violetin solmion, jotta olemme samoissa väreissä ;) Jalkoihini pääsevät ylioppilasjuhlakenkäni, ja olalle vanhojentansseissakin ollut pikkulaukku. Ostin lisäksi eilen uutta tummanruskeaa luomiväriä, jolla saan silmämeikkiini kauniit rajaukset. Enää muutama tunti, ja pääsen vihdoin laittamaan nämä kaikki ylleni!

2 kommenttia:

  1. Voi vitsit, miten ihana violetin sävy! Näytitte varmaan upeilta yhdessä. :) Ja nuo kengät, i h a n a t ! Voisin ryöstää ne sinulta omalle kenkähyllylleni!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi, kiitos! Ja pidän itsekin kovasti noista kengistä ;)

      Poista

Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...