maanantai 30. huhtikuuta 2012

Hauskaa vappua!


Viikonloppuni oli kuorrutettu vapun juhlinnan alkuhuumalla. Lauantaina kävelimme poikaystäväni kanssa keskipäivän auringossa Tapiolaan ja ostimme vappuhippaloihin sopivaa juotavaa ja syötävää. Tultuamme takaisin asunnolle maistelimme Fazerin uutta mansikkasuklaalevyä ja korkkasimme valkoviinin. Montalto-viini oli kevyeltä maistuva, positiivinen tuttavuus, joka on tehty Sisilian luomutarhoilla kasvaneista rypäleistä. Kuohari puolestaan jäi odottamaan vapunpäivää.


Olemme myös katsoneet Taru sormusten herrasta -leffoja, sillä M osti viime viikolla kaikki kolme elokuvaa sisältävän blu-ray-setin. Elokuvien vahva tunnelma pysyy mielessä pitkään, ja juonenkäänteet mahtipontisessa seikkailussa jaksavat kiehtoa. Kunhan vappu rullaa ohitse, on meillä katseluvuorossa vielä Kuninkaan paluu.

Viime päivinä on lisäksi tietysti nautiskeltu simaa ja lounastettu nakkien ja muusin merkeissä. Kaikki tätä varsinaista juhlapäivää edeltänyt vappuilu on ollut hauskaa, ja tänään odotan mielialan nousevan korkeimmilleen. Kasvatustieteiden haalarini kiiltävine kangasmerkkeineen odottaa käyttöä, samoin toissavuoden ylioppilaslakkini. M puolestaan saa tänään teekkarilakkinsa. Illalla suuntana on Helsingin keskusta, Havis Amanda -patsaan lakitus sekä juhlahumua isolla porukalla. 

Hauskaa vappua! :)

2 kommenttia:

Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...