torstai 19. huhtikuuta 2012

♥: Italiaa ja ystäviä

Ciao! Kävin tänään tekemässä italian alkeiskurssin loppukokeen. Olen kyllä ihan innostunut kyseisestä kielestä, ja tahtoisin myös kovasti päästä sen kotimaahan ihastelemaan Italian kulttuuria, maisemia ja ruokaa, sekä tietenkin kuuntelemaan pehmeästi soljuvaa kieltä. Vorrei andare in Italia, perché mi piace viaggiare e amo la lingua! Kevät on saanut mukavasti lisämaustetta näistä arkeen uponneista italiahetkistä.


Tämä viikko on opiskelun puolesta ollut hyvin tiivis. Italian kokeeseen valmistautumisen lisäksi on pitänyt palauttaa kaksi laajaa ryhmätyötä: raportti kvantitatiivisin menetelmin tehdystä tutkimuksesta sekä essee osaamisen kehittämisestä työelämässä. Noiden valmistelu on vienyt myös viime viikkojen vapaa-ajan. Nyt yliopistopuurtaminen alkaa kuitenkin helpottaa, minkä kunniaksi paistoin tänään kotiin tultuani lettuja ja katsoin väliin jääneet jaksot Helsingin herrasta ja True Bloodista. Luin myös synttärilahjaksi saamaani pokkaria.

On huhtikuiseen elämääni mahtunut koulun lisäksi hieman muutakin. Viikonloppuna sain nauttia ihanista vieraista, kun kaksi lukioaikaista kaveriani tuli Helsinkiin ja majoittui luonamme. Vietin tyttöjen kanssa aikaa shoppaillen, leipoen, laittaen ruokaa, ulkoillen meren rannassa ja katsoen leffaa (The Tourist, suosittelen). Kaupungilla tuli muun muassa käytyä Coffee Housessa briossilla ja ostettua Mangosta suloinen tammenterhoriipus, joka muistuttaa minua New Yorkin keskuspuistosta. Ja viimeistään nyt viikonloppuna tajusin, miten paljon kaipaan kaukaisia ystäviäni. Onneksi suunnitelmissa on kesä kotiseudulla!

4 kommenttia:

 1. Oi miten nätti koru! :) Kuulostaapas mukavalta viikonlopulta! En oo itse katsonut tuota elokuvaa, mutta suunnitelmissa on ollut jo pidempään - nyt täytyyh kyllä sitten ehdottomasti saada aikaiseksi katsottua. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja Touristin juoni oli sen verran kekseliäs, että voisin katsoa elokuvan joskus uudelleenkin. :)

   Poista
 2. Tsau bella, onpas ihanainen koru!

  VastaaPoista

Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...