torstai 24. toukokuuta 2012

Onnellisuutta


Onnellisuutta on, kun lukuvuoden viimeinen tentti jäi taakse. Se on vapautta ja ihanuutta! Syytä hymyyn on riittänyt koko aurinkoisen viikon. Keittiössämme on jo muutaman päivän ajan majaillut raikkaan valkoinen, vihreäraitainen matto, joka tuntuu mukavalta paljain varpain hipsutellessa. Teetä taas voi nyt juoda taian lisäksi satumetsästä. Maanantai-iltapäivästä tuli yksi parhaista, kun postista toimitettiin yllätyspaketti: onni oli osunut kohdalleni Trendi-lehden arvonnassa, ja sain itselleni upean Carolina Herreran 212 VIP -tuoksun!


Onnellisuutta on myös upouusi polkupyörä, jolla matkat täällä niemessä taittuvat hetkessä. Hauskaa muuten on, kun seinässämme asuu kirjosieppoperhe – tiilien välissä on kolo, jonne linnut ovat kuljettaneet pesätarpeita. Olen myös kovasti tykästynyt täyteen loistoon heränneeseen luontoon, joka itse asiassa muistuttaa paljon kotiseutuni metsiä. On mäntyjä, oravia ja sinitiaisia sekä kallio, jonka poikki kuljen bussipysäkille ja jonka koloissa kukkii tutunkeltaisia peltokanankaaleja. Nyt voisin muuten ruveta puhumaan kevään sijaan jo kesästä.
 

Jotain erilaistakin täällä Otaniemen maisemassa aiempiin asuinpaikkoihini verrattuna on: mustarastaita, meriharakoita ja valkoposkihanhia, jo kukkivia huumaavantuoksuisia tuomia, vielä tuntemattomia luonnonkukkia sekä kuparinhehkuisia auringonlaskuja merenlahdella. Pidän myös koti-ikkunastamme näkyvistä vaahteroista, joihin usein osuu päivänpaiste, ja joiden lehdet avautuessaan olivat kuin hentoja lohikäärmeen siipiä. 


Nyt, kun kesäloma kutkuttaa jo iholla, on minulla myös enemmän aikaa blogilleni. Blogiin liittyen sain ilokseni Katariinalta alla olevan palkinnon. Suurkiitos! :) 

Liebster tarkoittaa rakkainta tai rakastettuamutta se voi tarkoittaa myös suosikkiaLiebster-palkinnon ajatuksena on antaa huomiota blogeille, joilla on alle 200 lukijaa.   

SÄÄNNÖT: 
[1] Kopio ja liitä palkinto blogiisi. 
[2] Kiitä tunnuksen antajaa ja laita linkki hänen blogiinsa.
[3] Valitse viisi suosikkiblogiasi (joilla on siis alle 200 lukijaa), linkitä ne tähän ja kerro heille antamastasi palkinnosta kommentilla. 
[4] Toivo, että ihmiset joille annoit palkinnon, antavat sen eteenpäin omille viidelle suosikkiblogilleen!

Katariinan kauniin ja tunnelmallisen blogin lisäksi seuraan Raindrops falling on my head -blogia, jolle tahdon antaa tämän palkinnon. Nanna kirjoittaa osuvasti ja ajankohtaisesti ja on ollut mukana minunkin blogini taipaleella jo pitkään. Lisäksi annan palkinnon tälle hauskalle blogille: Maissipallomaailma. Muut suosikkiniblogini jäävät tämän palkinnon kategorian ulkopuolelle.

2 kommenttia:

Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...