keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Syyspuuhastelua


Mikäli etsit syyskuisena viikonloppuna tekemistä Helsingistä, voin suositella Linnanmäellä hurvittelua. Aurinkoisena sunnuntai-iltapäivänä huvipuistossa sai kipittää laitteesta toiseen lähes jonottamatta, ja muutama tunti hurjastelua teki kumman hyvälle tuulelle. Kävimme poikaystäväni kanssa niin Rinkelissä, Pikajunassa, Kinossa, Tulireessä, Kummitusjunassa, Linnunradassa kuin Raketissakin, ja meno yltyi välillä aikamoiseksi mahankieputukseksi. Sai nauraa ja kiljahdella. Lintsipäivä alkoi ja loppui Vuoristoradan kyytiin, ja ennen kotiin lähtöä sain mukaan vielä perinteisen karnevaalitikkarin. Kivaa! Lokakuussa huvipuistossa tapahtuu Valokarnevaali, jonka ilotulituksia ja yönhämyisää tunnelmaa kävimme ihastelemassa viime vuonna.


Tavallisetkin syyspuuhat ovat pyörähtäneet hyvin käyntiin. Vaikea uskoa, että olen täällä vasta kolmatta viikkoa kesän jälkeen! Kalenteri on täyttynyt sosiologian, yhteiskuntapolitiikan, kvalitatiivisen tutkimuksen sekä työpsykologian ja johtamisen kursseista. Tuota viimeiseksi mainittua opiskelen joustavalla opinto-oikeudella Aalto-yliopiston perustieteiden korkeakoulussa, ja se on hauskaa. Pyörällä luennolle alle kymmenessä minuutissa. ;) Tänä vuonna kasvatustieteiden opinnot tekevät tilaa sivuaineelle, joksi harkitsen yhteiskuntapolitiikkaa. Se vaikuttaa mielenkiintoiselta ja käytännönläheiseltä yhteiskunnan sosiaalisia ja muita hyvinvointiin liittyviä ongelmia ratkovana tieteenalana.

Illat jaksaa kotiruoan voimin: kasvispihvejä, pyttipannua, lohinyyttejä, mokkapaloja. Lisäksi televisiossa piristävät Huippumalli haussa, Solsidan ja Tanssii tähtien kanssa. Kun koulukirjapino pöydän kulmassa kasvaa, kaipaa rentoutumistakin vähintään saman verran. ;)


Ensi viikonloppuna tosin pääseekin irtautumaan konkreettisesti opiskelusta, kun hyppään Tallinnan-laivaan kaverini kanssa. Lähdemme pariksi yöksi kylpylähotelliin, ja luvassa on monta hemmotteluhoitoa... Kävin matkaan liittyen bikiniostoksilla, mikä oli hassua tähän vuodenaikaan. Uikkariostokset talven lähestyessä kuitenkin kannattavat, sillä esimerkiksi Stadiumista löysi kivoja yläosia alle kolmella eurolla! Mukaan reissuun lähtee myös viininpunainen pitsipaita ja muuta syysmukavaa. Toivottavasti viikonloppuna paistaa aurinko!

2 kommenttia:

  1. Auuh ihan täydellinen toi sun viininpunainen pitsipaita! :O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, kiitos Mira! Tuon löydön tein Lindexistä. :)

      Poista

Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...