keskiviikko 28. marraskuuta 2012

Siskoviikonloppu ja muita ilonaiheita


Viime viikonloppu oli yksi odotetuimmista pitkään aikaan, sillä sain pikkusiskoni ihanalle vierailulle. Hän tuli Helsinkiin perjantai-iltana, jolloin menin ensin juna-asemalle vastaan, minkä jälkeen matkasimme yhdessä bussilla tänne. Loppuilta vierähti lämpimien voileipien, kotitekoisten suklaiden ja toimintaelokuvan katselun merkeissä, kunnes tuli aika levittää olohuoneen sohva siskonpediksi ja rupatella niitä näitä nukahtamiseen saakka. 

Lauantaina suuntasimme kiireettömän aamun jälkeen vuorostaan keskustaan. Kävimme ensin tutustumassa uuteen ja upeaan Kaisa-kirjastotaloon, jossa suurin osa näistä valokuvistakin on otettu. Sitten teimme kierroksen Aleksanterinkadun vaatekaupoissa juhlamekkoja sovitellen, minkä jälkeen päätimme istahtaa Picniciin kana-caesarsalaateille. Iltapäivän kohokohta oli Twilight Aamunkoi osa 2 -elokuva Tennispalatsissa. Pidin leffasta, vaikka tiesin toki kirjan lukeneena mitä tuleman piti. Vai tiesinkö sittenkään... Jotain yllätyksiäkin juonessa lopulta nähtiin. ;) Elokuva oli mielestäni hyvä päätös sarjalle.


Olimme lakanneet molemmille samiskynnet, vaaleanviolettia ja kimallusta. Ne piristivät mukavasti shoppailu- ja elokuvareissua, jonka jälkeen palasimmekin sitten väsyneen onnellisina asunnolle. Koska siskoni ei ollut löytänyt kaupungilta haluamaansa asua lukionsa gaalaa varten, sovitteli hän läpi minun mekkoni ja löysikin niistä mieleisensä. Jouluvalot oli sytytetty, joululaulut soivat ja ilta hämärtyi – oli ihanan tunnelmallista. Illan ohjelmaan kuului vielä lohimedaljonkien ja lohkoperunoiden kokkausta, toscakakun leivontaa ja mustikkajäätelöä.


Sunnuntaina kävin saattamassa siskoni junalle ja jäin haikein mielin asemalle vilkuttamaan. Iloitsen kuitenkin jo siitä, että itsenäisyyspäivän tienoilla olen itse menossa kotiseudulle käymään useamman päivän ajaksi, ensimmäistä kertaa tänä syksynä. Muita ilonaiheita ovat kotoa tuomisina saadut laadukkaat vokki- ja lettupaistinpannut, kutkuttavan hauska Bored to Death -tv-sarja sekä tämän lukukauden ensimmäinen arvosana viisi, jonka sain työpsykologian ja johtamisen kurssista. Lisäksi ulkona pyryttää lunta, ja joulukuu on enää muutaman yön päässä. Mitä muuta voisi toivoakaan? :)

2 kommenttia:

 1. Olet ihanainen! <3 Pidin paljon tästä postauksesta.

  T: ensi viikkoa paljon paljon odottava siskonen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin sinäkin! Tätä postausta oli kiva tehdä. :) Ensi viikko ei ole enää kaukana! <3

   Poista

Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...