tiistai 6. marraskuuta 2012

Tämän hetken uutuudet


Opiskelukiireiden täyttämää arkeani piristää tällä hetkellä muutama erityisen kiva uusi juttu. Merkittävin niistä on sellainen harrastus, johon en olisi aiemmin uskonut ryhtyväni, mutta jota olen nyt jo kuukauden ajan kokeillut. Nimittäin juokseminen! Olen käynyt poikaystäväni innoittamana hänen kanssaan kerran viikossa noin neljän ja puolen kilometrin hölkkälenkillä. Ensimmäisen kerran jälkeen olin muutaman päivän jalkajumissa, mutta sittemmin lenkkeilystä on pystynyt nauttimaan ilman seuraamuksia. :) Tavoitteena on ollut lyhentää lenkkiaikaa viikko viikolta, missä ollaan myös onnistuttu. Aikaisemmin ajattelin, että juoksu on sellainen laji, johon en varmaan ikinä ryhdy, mutta kerran kunnolla kokeiltuani huomasinkin hurahtavani siihen oikein kunnolla. Lenkkeily ei vaadi paljoa ja antaa hyvän olon. Luulen, että ainakin aloittelijalle myös on tärkeää se, ettei juokse yksin: seurassa matka taittuu paljon nopeammin!


Ulkoiluharrastukseen liittyen ostin h&m.comista urheilupusakan, joka on pehmeän lämmintä fleeceä. Samaan tilaukseen lisäsin myös ihanan juhlavan helmikaulakoruparin. Sekä pusakka että helmet olivat alennuksessa, joten niiden hankinnasta tuli tavallistakin parempi mieli!

Vielä yksi uutuus päivissäni on aamupuuro. Yleensä aamut jogurtilla ja myslillä nauttineena päätimmekin yhtäkkiä alkaa keittämään puuroa, jonka kaveriksi otetaan pakkasesta mustikoita tai mansikoita. Tällä aamiaisella pysyy sekä nälkä poissa että opiskelijabudjetti kasassa! Tämän hetken lempparini on Nallen täysjyväkaurahiutaleista ja ruisleseistä nopeasti valmistuva puuro.


4 kommenttia:

 1. Ohhoh, onpas cooliot ostokset! ;D

  VastaaPoista
 2. Toinen kasvatustieteilijä tässä moi!

  Tulin itseasiassa blogiisi aivan vahingossa, kun etsin inspiraatiota kivaan juhlakampaukseen ja oli sitten pakko lukea (melkein) koko blogi läpi. Tsemppiä ja iloa opintoisi! Jään seurailemaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Kiitos paljon, onpa mukavaa kuulla toisesta kasvatustieteilijästä. :) Tervetuloa! :)

   Poista

Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...