keskiviikko 12. joulukuuta 2012

Joulun nuppuja


Kulunut viikko on mennyt mukavan Joensuun-vierailun, opiskelun ja pienen flunssailun merkeissä. Asuntoomme on myös tullut muutamia jouluisia asioita. Kodikasta joulua tarjoilee Indiskasta ostamani Cozy Christmas -tee, joka tuoksuu tosiaankin ihanalta. Halusin kokeilla kynsiinikin jotain uutta teemaan sopivaa, joten lakkasin ne meikkisienellä tuputtelemalla liukuvärjäyksen tapaan eri punaisen sävyin. Keittiön vitamiinipurkit saivat puolestaan ylleen metallinhohtoista paperia, jolloin purnukat voi pitää esillä käytännöllisesti mutta silti kauniisti.


Tupakeittiön ruokapöytäämme koristavat kynttelikön lisäksi bonsai-puuhun ripustetut sydänpallot. Kuin joulukukaksi muuttuakseen tuli orkideaamme nuppuja kaiken tämän pimeyden keskelle. Samalla ostosreissulla teen kanssa löysin muuten Indiskasta myös unelmieni pipon lapasineen. Syvän violetti, palmikkokuvioinen, lämmin ja juuri sopivan kokoinen – tästä talvesta tuli tuon pipon myötä heti astetta parempi! Ulkona onkin ollut pakkasta ja lumituiskua, joten päähinepulman ratkeaminen sattui hyvään aikaan.


P.S. Eilen huomasin, että toinen orkidean nupuista on lähtenyt aukeamaan, ja tänään tuo fuksian värinen kukka näyttääkin sitten jo mitä upeimmalta! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...