maanantai 31. joulukuuta 2012

Katse tulevassa


Lomafiiliksissä on mukavaa odottaa uuden vuoden vaihtumista. Mieli ja keho levänneenä voi suunnata uuteen aikakauteen avoimin silmin ja toiveikkain ajatuksin. Viikonlopun aikana olen viettänyt kaupunkipäivää siskoni kanssa kera alelöytöjen, herkkuvokin ja Hobitti-leffan, ulkoillut lumentuoksuisessa metsässä, saunonut, pelannut poikaystäväni seurana World of tanks -peliä, käynyt keilaamassa perheeni kanssa ja viettänyt onnellisia hetkiä katsomatta kelloa ja miettimättä turhia. Olen samalla innoissani uudesta vuodesta, kuten aina, ja mietin satunnaisesti mitä kaikkea kivaa seuraavien kahdentoista kuukauden aikana voisi tehdä. Tulossa ovat ihkauudet kevät, kesä, syksy ja talvi, ja ainakin kahta ensiksi mainittua voi jo alkaa pikku hiljaa suunnittelemaan. 

kuva
Kevääseeni tulee kuulumaan ainakin opintoja niin pääaineessa, sivuaineessa kuin kielissäkin. Vapaa-ajalla on sitten työstettävä kesätyöhakemuksia. Kesäni puolestaan alkaa kuumalla Espanjan-matkalla ja toivottavasti jatkuu antoisan toimistotyön parissa pääkaupunkiseudulla. Syksyllä aloitan jo neljännen yliopistovuoteni, kolmannen Helsingissä, ja talven tullen pyrin valmistumaan kasvatustieteiden kandidaatiksi.

Kuten ylläolevista riveistäkin huomaa, tiedän vuodesta 2013 vain selkeimmät päälinjat. Se uusissa aluissa onkin ihanaa: kaikki yksityiskohdat ovat vielä avoinna ja muotoiltavissa. Suhtaudun tuntemattomaan uteliaana ja aloitan elämäni kahdennenkymmenennentoisen vuoden myönteisin mielin. Toivon onnellisia hetkiä läheisten kanssa, itsensä ylittämistä, kunnianhimoisia tavoitteita, rohkeutta ja iloa. Parhaimmassa tapauksessa vuoteen voi sisältyä hobittiakin kohdannut suuri mahdollisuus: odottamaton seikkailu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...