tiistai 8. tammikuuta 2013

Helppo ranskalainen manikyyri


Tein siskoni kynsiin kevyen ranskalaisen manikyyrin näin tammikuun kunniaksi. Sormet kaunistuvat helposti eleganteiksi tällä klassisella lakkaustavalla, jonka onnistumisen salaisuuksia ovat kärsivällisyys ja oikeat välineet.

Manikyyriin tekemiseen käytin:
♥ kynsilakanpoistoainetta
♥ aluslakkaa
♥ kynsitarroja
♥ valkoista lakkaa, jossa on viistopäinen sivellin
♥ pastellinsävyistä lakkaa
♥ päällyslakkaa.


1. Puhdista kynnet mahdollisesta vanhasta lakasta hellävaraisella kynsilakanpoistoaineella. Kynsistä on hyvä pitää huolta säännöllisellä kosteuttamisella (kynsinauhaöljyllä tai käsivoiteella), mutta sitä on syytä välttää juuri ennen lakkausta, sillä lakka ei tartu kunnolla rasvaiseen pintaan.


2. Levitä kynsiin väritön aluslakka ja anna sen kuivua hetki. Itse käytin Lumene Natural Coden Base&Top coat -lakkaa, joka sopii hyvin sekä värilakan alle että päälle.

3. Liimaa kynsiin haluamaasi kohtaan manikyyritarrat (esim. Yves Rocher). Lakkaa kynnen kärki tasaisesti valkoisella lakalla ja poista tarra välittömästi sen jälkeen. Näin lakka ei ehdi kuivua kiinni tarraan. Samaa tarraa voi käyttää pari kertaa. Anna kynsien kuivua.


4. Lakkaa lopuksi koko kynsi vaaleanpunertavalla, luonnollisella sävyllä, joka häivyttää kynnen kärjen kovaa valkoisuutta. Anna kuivua. Halutessasi voit lisätä manikyyrin kiiltoa ja kestoa vielä päällyslakalla.

Tällä samalla tekniikalla voi tehdä myös värikkäitä manikyyrejä. Mielestäni avaintekijöitä hommaan ovat kynsitarrat, jotka ovat sekä käteviä että edullisia. Nyt kaikki taiteilemaan kauniit kynnet! :)

2 kommenttia:

Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...