torstai 10. tammikuuta 2013

Uusia ihanuuksia


Itselleni ja kotiimme on kertynyt viime aikoina kovin mukavia juttuja, niin joululahjoina kuin alennusmyynneistä tehtyinä löytöinäkin. Keräsin osan ihanuuksista tähän postaukseen.

Snö of Swedenin korvakorut ostin kolmenkymmenen prosentin alennuksesta. Ne ovat vaaleansinisellä lasilla koristetut Town-kokoelman riipukset ja ensikosketukseni kyseiseen korumerkkiin. Innostuin! Lahjaksi puolestani sain kauniin hopeisen "usko, toivo ja rakkaus" -kaulakorun. Kynsilakkakokoelmani täydentyi kolmella itse hankitulla lakalla (H&M:n kimallehippuinen Stay Golden, Mavalan hiekkarantojen vaalea Nicosia sekä Lumene Natural Coden kiiltävä Base&Top coat) ja lahjaksi saadulla Mavalan kiehtovalla Amsterdamilla. Kesää odottamaan tulivat H&M:ltä tilaamani ruskeasävyiset sulkakorvikset. Niin ikään omasta tilauksestani peräisin on Asoksen suloisen persoonallinen rannekello, jonka sydämet liikkuvat kellotaululla eteenpäin sekuntien tahdissa.


Kotiamme ilahduttamaan saimme Cha-teetä purkissa, jossa musta luomutee on hauskasti pyöreissä pusseissa. Käyttöön varmuudella pääsee myös True Blood -aiheinen ruokakirja, jonka houkuttelevat reseptit on höystetty kuvin ja kertomuksin. Keittiöaiheisia lahjoja niin ikään ovat upea, tuhat drinkkiohjetta sisältävä cocktail-opus, sekä pippuritoiveet täyttävä kiiltävänmusta Peugeot-maustemylly.


Arkea ilostuttaa siskoltani saamani pehmeä oleskeluhaalari, jonka sisään on mukava sujahtaa lämmittelemään. Pientä naposteltavaa voi puolestaan laittaa esille leikkisään Sagaformin kulhoon, jonka orava-aihe on kuin meille tehty. Avaimille uuden säilytyspaikan sain vaaleanvioletista, huovutetusta sydänpussukasta. Nämä lahjat, niin kuin kaikki kuvien ulkopuolelle jääneetkin, lämmittävät mieltä varmasti vielä pitkään!


Palattuamme joululomalta kävin myös täällä Helsingin alemyynneissä. Pitkästä aikaa löysin todella kivoja juttuja, kuten kolmet alla näkyvät korvikset (kivin koristetut riipukset ja aitohopeiset rusettikorvikset Bijou Brigittestä, lehtikorvakorut Gina Tricotista). Indiskassa silmäni osuivat tummanvioletteihin valmisverhoihin, jotka myytiin nyt viidellä eurolla kappale. Niistä tuli makuuhuoneen muodonmuuttajia: nopeasta ostopäätöksestä seurasi aiempaa tunnelmallisempaa sisustusta, joka yhdistyy mukavasti huoneen muihin violetteihin tekstiileihin sekä vanhanajan valaisimeemme. Toivottavasti kevät tuo tullessaan myös muita uutuuksia kotiimme!

2 kommenttia:

  1. Onpas upea tuo valaisin! :) Ja ihana toi oravakippo kans, ja muutkin jutut :>

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, kiva kuulla! :) Valaisin on peräisin poikaystäväni isoäidin kodista.

      Poista

Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...