maanantai 28. tammikuuta 2013

Viikonlopun spesiaalit


Viikonlopun ohjelmaani kuului rentoilua, visiitti Selloon, hyviä tv-ohjelmia, sulkapallon pelaamista, enkun opiskelua ja antoisia makuhetkiä. Hetkeksi lämpimien maiden tunnelmaan minut vei lauantai-illan Blue lagoon -drinkki, jonka olimme poikaystäväni kanssa ottaneet kokeilulistalle hopeisesta cocktailkirjastani.


Blue lagoon tehtiin näin: lasiin laitettiin jääpaloja, joiden päälle kaadettiin 4 cl sinistä curaçaota, 4 cl vodkaa, 1,5 cl limettimehua ja maun mukaan sitruunakivennäisvettä juoman pidentäjäksi. Koristeeksi tuli punainen kirsikka. Drinkki oli makeaa ja maistui hyvältä. Vodkaa voisin tosin itse laittaa vähemmän. Curaçao ["kurasau"] on likööriä, joka on Wikipedian mukaan maustettu Curaçao-saaren sitrushedelmien kuorella. Cocktailin ainesosien mittaukseen olimme hankkineet metallisen välineen, jossa on 2 cl ja 4 cl mitat.


Sellossa kävimme lounaalla Chico'sin burgereilla (Little Italy & All American Club Burgerit), minkä lisäksi piipahdimme kirjastossa palauttamassa kirjoja ja etsimässä minulle englanninkielistä materiaalia opiskeluja varten. Ilokseni löysinkin kuunteluharjoituksiin sopivan äänikirjan, Cathy Kellyn Homecoming (2010). Olen lukenut Kellyn kirjoja jo aiemmin ja pitänyt niistä, mutta äänikirjat olivat minulle uusi tuttavuus. Kuuntelin eilen kirjan ensimmäisen luvun, ja tykästyin kuuntelukokemukseen kovasti! Voisin jo tämän pienen elämykseni jälkeen ehdottomasti suositella äänikirjoja kielenharjoitteluun. Kun kirjan aihe on mieluinen ja sen lukija eläytyy tekstiin, kuluu aika huomaamatta, ja kielitaitokin paranee siinä sivussa kohisten.


Sellon Citymarketista mukaani tarttui hankintalistalla ollutta kosmetiikkaa tarjoushinnoin. Maybellinen BB-voidetta olin käyttänyt jo pitkään lehtien mukana tulleista näytteistä, joten totesin sen olevan mieluinen. Meikkipohjani teen pääosin meikkipuuterilla ja peittävällä valokynällä, mutta meikkivoide tuo haluttaessa lisää väriä ja tasoitusta kasvojen keskiosaan. Falsies Feather Look -ripsiväri taas on pärjännyt hyvin testiarvosteluissa, ja ripsareiden suhteen olen aina valmis kokeilemaan uutta. Ostin lisäksi pari hiustenmuotoilujuttua.


Burgereiden jälkeen teki mieli jotain kevyempää, joten kokosimme kotona päivälliseksi mozzarellasalaatit. Makeaa ei kuitenkaan voinut unohtaa, joten jälkkäriksi piti loihtia kunnon jätskiannokset! Onneksi seuraavana päivänä oli luvassa ulkoilua ja sulistreenit. Kaiken kaikkiaan viikonloppu oli oikein kiva, ja maanantain jaksoi aloittaa hymyillen. Pirteää viikkoa kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...