perjantai 22. helmikuuta 2013

Kevään hankintoja


Kevään tullen vaatekaappini tuntuu kaipaavan hieman täydennystä. Kaipailen etenkin tiettyjä perusvaatteita ja -kenkiä, joista kokosinkin nyt pienen kollaasin ideointia varten. Olisi kiva löytää jokaisesta kategoriasta jotain, millä päivittää pukeutumista ja varustautua lähestyvään kesään. 

1. Vaaleat ballerinat. Nämä käyvät moneen asuun ja tilanteeseen. Olen omistanut tuollaiset H&M:n ruskeat ballerinat aikaisemminkin, mutta monikäyttöisyydestään huolimatta ne eivät ole kovin hyvät jalassa ja ovat nyt niin kuluneet, että haluaisin korvata ne. Hintansa puolesta voisin periaatteessa käydä ostamassa samanlaiset myös täksi kesäksi, mutta toisaalta laatu ja jalkaystävällisyys houkuttelevat Mangon ja Dinskon vaihtoehdoissa. 

2. Mustat tai vaaleat avokkaat töihin. Olen hakenut oman alan töitä kesäksi ja toivon että saan jälleen viettää kesän töiden parissa toimistossa. Työpukeutuminen on melko klassista, ja kaipailemani varuste onkin yksinkertaisen kauniit kengät, joita voisi pitää niin housujen kuin hameidenkin kanssa. Korko ei ole välttämätön, mutta se tuo ryhtiä. Lisäksi materiaali saisi olla laadukasta. Tykästyin nyt etenkin noihin Mangon korkkareihin, jotka ovat vähän rennommat, sekä Andiamon kiiltäviin kermanvärisiin avokkaisiin.


3. Siistit farkut. Haaveilen hyvin istuvista, yksinkertaisista farkuista, jotka ovat joko tummansiniset tai mustat. H&M:ltä saa tällä hetkellä kymmenen euroa alennusta juuri farkuista, joten taidan lähteä jo tänään katsastamaan, josko näistä lupaavista vaihtoehdoista jotkin olisivat ne täydelliset.


4. T-paidat. Tummat, värikkäät ja erilaisia yksityiskohtia sisältävät – vaatekaappini tarvitsee hieman lisää näitä asujen perusosia. Katseeni on näköjään suuntautunut yksinkertaisen toimiviin tyyleihin, mutta olisi kivaa löytää myös vähän persoonallisempia paitoja.


5. Muut puserot. Perusbeigeä, raikasta raitaa, kaunista violettia ja leopardikuosia... Myös tällaisiin yläosiin kiinnitin huomioni.


6. Ajattomat korut. Asustepuolella huomaan tykästyväni yhä useammin klassisiin koruihin, jotka kestävät aikaa. Selailin eilen Snö of Swedenin kevätkuvastoa ja poimin sieltä toivelistalle nämä kauniit kaulakorut. Ohuehko ketju ja väriltään moneen asukokonaisuuteen sopiva riipus tekevät etenkin Ryderistä ja Elisestä suosikkejani. 

Koska uusia hankintoja tehdään opiskelijabudjetilla, on niitä harkittava tarkkaan. Kollaasien tekeminen selkeyttää ajatuksia toivotusta tyylistä ja helpottaa valintoja vaatekaupassa. Toivottavasti kevät tuo mukanaan onnistuneita ostoksia! :)


2 kommenttia:

  1. Tosi kiva postaus! Oli mukava lukea listaasi ja kollaasit olivat hienoja. Ja Ryder on siisti! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Fada! Tätä oli oikein hauskaa tehdäkin. Innostuin sen verran, että kollaaseja saattaa näkyä blogissa jatkossakin. ;)

      Poista

Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...