sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Tanssiaistunnelmia


Olipa juhlalliset vanhojentanssit perjantaina. Päivä alkoi varhain, kun siskoni meni kampaajalle ja meikkiin, joiden jälkeen vuorossa oli pukeutuminen. Tykkäsin tosi paljon tuosta vanhojentanssimekosta, joka istui siskolleni kuin valettu ja oli ihanan tyylinen. Mekko menee varmaankin nyt myyntiin. Koruina olivat Bijou Brigiten kullansävyiset riipukset, ja kenkinä minun violetit korkkarini. 


Vanhojentanssikampaus oli matala kiharanuttura, joka oli koristeltu timanttipinnein. Meikki oli tehty violeteilla sävyillä irtoripsitupsuin. Kerrassaan kaunis wanha!

Päivän kohokohta oli tanssiosuus Joensuun Areenalla, jonne kokoontui kaikkiaan neljä lukiota. Pukuloistoa riitti silmän kantamattomiin, ja liveorkesteri soitti tansseille tunnelmallisen musiikin. Oma olo tuli haikeaksi, sillä huolettomat lukioajat ovat jääneet melko kauas taakse, eikä vastaavia yhteisöllisiä juhlatapahtumia enää ole samalla tavalla tiedossa. Ollapa vielä noin nuori!

3 kommenttia:

  1. Ihan mahtavaa, että joillakin vielä on tuollaisia vanhanajan tyylisiä pukuja! :) Yleisesti ottaen vanhojentanssit ovat nimittäin aikamoista persoonattomuuden ja mauttomien, halpojen iltapukujen juhlaa x)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, persoonallisuus ja tyyli kantavat pitkälle. :)

      Poista

Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...