torstai 14. maaliskuuta 2013

Tuoreimmat kuulumiset


Viime viikon kohokohtiin kuului ystäväni 21-vuotissynttäreiden juhlinta. Iltamme alkoi hauskalla hohtokeilauksella Ruusulan keilaviihdekeskuksessa, mistä jatkoimme Hard Rock Caféhen keskustaan. Siellä valitsin Classic 6 oz. Bacon Cheese Burgerin vadelmaisen drinkin kera. Ruoka oli hieman kuivaa, mutta juoma puolestaan raikas ja juhlava. Yhteiseksi jälkiruoaksi päätettiin ottaa Sinful Hot Fudge Sundae -jäätelöannos, jossa vaniljajäätelöä täydensi ihana kinuski. Jälkkäri tuli pöytään synttäriekstralla, laulun ja tähtisäteen kera. Ilta oli kokonaisuudessaan mitä parhain, kiitos synttärisankarille!


Viime päiviin on myös kuulunut mainioita makuja kotona: mustikkapiirakkaa, avokado-hapankorppuja, hunajamelonia sekä mustikka-mansikkasmoothieta. Kevään tullen kyllä kaipaa raikkautta ja keveyttä myös ruokapöytään. Pehmeä avokado yhdistettynä lemppariini hapankorppuun oli minulle uusi kokeilu, joka osoittautui kannattavaksi. Mitähän sitä seuraavaksi maistelisi?


Pääsiäisen lähestyessä on aika kylvää vihreyttä kotiin. Istutin eilen pääsiäisohran siemenet matalaan muovirasiaan, jonka olin säästänyt ruokapakkauksesta. Koristelin rasian kyljet kauniista lahjapaperista leikatuilla kuvioilla, ja lopputuloksesta tuli oikein mieluinen. Siemenet levitettiin tiheästi multakerroksen päälle, ja ne peiteltiin vielä ohuesti mullalla. Kylvös pidetään tasaisen kosteana, ja viikon kuluessa sen pitäisikin jo kasvaa kauniin vihreää.


Äskettäin alkaneita opintojani ovat mielenkiintoinen työhyvinvointia käsittelevä kurssi sekä italian kielen alkeiden toinen osa. Ensimmäisen osan kävin vuosi sitten, joten hieman on kertailtavaa! On kuitenkin kivaa oppia taas lisää italian kielestä ja kulttuurista. Lisäksi meneillään ovat vielä englannin ja asiantuntijuuden kurssit. Mikäli tänä vuonna sellaista tiedekunnassamme järjestetään, menen varmaankin keväämmällä taas myös Excel-kurssille. Opeista oli viimeksi korvaamatonta hyötyä muun muassa kesätöissä, joten voisin mieluusti syventää taulukkotaitojani.

Käydessämme sunnuntaina jälleen sulkapalloilemassa huomasin hallin ilmoitustaululla mainoksen Unisportin showtanssi-kurssista. Jotenkin innostuin siitä ja varasin heti kotona itselleni paikan kurssilta. Oho! Tanssi alkaa ensi viikolla ja kestää kuuden kerran verran. Sinänsä tässä ei ole mitään ihmeellistä, koska olen nuorempana harrastanut tanssia monen vuoden ajan aloittaen hiphopista ja kokeillen niin funkia, jazzia kuin show- ja popdanceakin. On kuitenkin jännittävää mennä taas pitkän tauon jälkeen tunneille ja nähdä, miten tanssi sujuu! Odotan treenejä innolla.

Ensi viikon lopulla ohjelmassa myös on viime vuoden tapaan iltapukuhuumaa poikaystäväni opiskelualan Koneinsinöörikillan vuosijuhlissa. Siihen viikonloppuun osuu myös syntymäpäiväni. Juhlan aihetta siis riittää! ;)
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...