keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Uusi objektiivi: Tamron SP AF 90mm F/2,8 Di MACRO 1:1


Olen kuvaillut tähän asti kameramme mukana tulleella perusobjektiivilla, mutta jokin aika sitten päätimme investoida uuteen putkeen. Pidän yksityiskohdista ja lähikuvauksesta, joten harkinnan jälkeen päädyimme Tamronin "legendaariseen" 90 mm makro-objektiiviin. Se sopii niin superlähikuvaukseen kuin muotokuviinkin, joissa tausta piirtyy kauniin epäterävästi tuoden kuvattavan hyvin esille. 

Teknisiä tietoja ja muuta informaatiota löytyy Tamronin sivuilta. Tilasimme objektiivin Digivire.comista hintaan 329 euroa, ja toimitusaika oli noin kolme viikkoa.


Alla on joitakin uudella objektiivilla otettuja kuvia. Olen aika haltioissani, sillä pääsen nyt toteuttamaan valokuvausta entistä monipuolisemmin. Olen ystäväni kanssa myös suunnitellut liittymistä Ylioppilaskameroihin, joka on yliopistomme piirissä toimiva harrastajajärjestö. Se järjestää muun muassa kursseja ja opintomatkoja valokuvaukseen liittyen.

Ah, ihana objektiivi. En malta odottaa saavani kuviini kevään vihreyttä nuppuineen, kukkineen ja sadepisaroineen. Tai ihmisiä kauniissa maisemissa. Tai näkymiä kesän Espanjan-matkalta. Tuntuu, kuin koko kamera olisi uusi! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...