tiistai 5. maaliskuuta 2013

Viikon parhaat


♥ Aurinkoinen maaliskuu. 
Lämpimänä näyttäytynyt aurinko nosti fiilikset kattoon, ja kevättä sisälle kotiin toivat valkoiset ja vaaleanpunaiset tulppaanit. Kevätkuukausista ensimmäinen alkoi todellakin lupaavissa merkeissä, ja maaliskuussa on luvassa vielä vaikka mitä kivaa.

♥ Valoisat aamut.
Vaikka talvi palasikin viikonloppuna takaisin lumisena ja tuulisena, ei valo voi enää kadota minnekään!


♥ Perhevisiitti.
Äitini ja siskoni tekivät juuri pitkän Helsingin-vierailun, jonka aikana ehdimme viettää aikaa yhdessä niin kaupunkikiertelyn, shoppailun kuin sukulaisien tapaamisenkin merkeissä. Pääsin lisäksi myös itse yhdeksi yöksi hotelliin, mikä loi kunnon lomatunnelmaa. Olipa mukavat kolme päivää!

♥ Kuuma kaakao.
Saimme tuomisiksi muun muassa suklaatikut, jotka kuumaan maitoon sekoittamalla muuttuivat herkkukaakaoksi. Sunnuntaiaamu alkoikin rentouttavasti kuumaa suklaajuomaa hörppien, nams.


♥ Kylppärin uusi ilme.
Kaupungilta lähti mukaan jo jonkin aikaa hankinnassa ollut H&M Homen suihkuverho, joka raikastaa kylpyhuoneen sisustusta ihanasti. Suuret kukkakuviot vettähylkivällä kankaalla tekevät suihkuverhosta kauniin ja toimivan. Ostin samasta paikasta myös metallisen koristeastian uudeksi harjakoriksi.

♥ Rentous.
Yliopistolla on väliviikko, joten ohjelmassa on kotioleilua kurssikirjojen lukemisella ja kesätyönhaulla höystettynä. Loppuviikosta juhlitaan ystävän synttäreitä ja mennään katsomaan Conduksen speksiä. Jihuu!


P. S. Parhautta on myös kameran uusi objektiivi. Siitä lisää myöhemmin! :)

2 kommenttia:

 1. Ihanan pirteä postaus! ja voin yhtyä melkeimpä jokaiseen noihin, ihanaa kun tulee kevät! (:

  ps. menepäs kurkkaamaan mun blogiin, siellä olisi sulle pieni haaste tiedossa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Minna! :) Vastaanpa haasteeseen piakkoin. :)

   Poista

Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...