lauantai 27. huhtikuuta 2013

Kannat kimaltaen vapun odotukseen


Mitä lähemmäksi kesä on tullut, sitä enemmän olen kaipaillut kenkävalikoimaani monikäyttöisiä, pehmeänsävyisiä ballerinoja. Selaillessani viime viikolla muuten vaan nettikauppoja inspiraatiota hakien, sattui silmiini yllättäen ihana Forever 21:n kenkäpari. Vaalean tekomokan ja kapeakärkisen mallin yhdistelmä houkutti minut katsomaan ballerinoja tarkemmin, ja kun huomasin, että kengissä on persoonallisena yksityiskohtana pikkutimantein kimaltavat kannat, olin myyty! Kahdenkymmenenneljän euron baltsut lähtivät oitis tilaukseen.

Forever 21:n myymälässä olen käynyt New Yorkin -reissullamme pari vuotta sitten ja pidin paljon ketjun tyylistä. Halusin nyt yhdistää kenkätilaukseeni vielä jotain pientä kivaa, ja päädyin matkastakin muistuttavaan NYC-ostoskassiin, jossa kelpaa kuljettaa vaikka rantakamoja. Tilasin samanlaisen kassin yllätyksenä myös siskolleni!

Tein ostokset torstaina, ja paketti tuli standardipostikuluilla muutaman arkipäivän kuluttua tiistaina kotiovelle toimitettuna. Kengät ja kassit oli mielestäni pakattu kauniisti, ja niitä oli kihelmöivää avata kääröistään! Pidin kengistä kovasti myös livenä ja odotan malttamattomana lämpimiä poutapäiviä, jolloin voin sujauttaa ne jalkaani.


Vietin tätä lauantai-iltaa leppoisissa merkeissä ystäväporukallamme Trivial Pursuitia pelaillen ja dippivihanneksilla herkutellen. Aamulla kävin yhteiskuntapolitiikan tentissä, joka tuntui menevän ihan hyvin. Huippua, kun tiivis opiskeluviikko on takana ja enää pari tehtävää odottamassa! 

Englannin kurssin sain suoritettua alkuviikosta. Yhtenä kurssin tavoitteenani oli oppia uutta sanastoa, mitä varten keräsin erilaisista teksteistä uusia sanoja ja ilmauksia värikkäille lapuille, joita voi sitten käyttää kertaamiseen. Tutustuin myös Wordle.net-sivustoon, jossa voi tehdä hauskoja sanapilviä. Kopioi mikä tahansa teksti (tai anna linkki jollekin nettisivulle), ja ohjelma laatii tekstissä eniten esiintyvistä sanoista hienon kuvan! Jäin lähestulkoon koukkuun tuohon sivustoon, ja kokeilin tehdä sanapilviä niin esseistäni, eräästä tutkimusraportistamme kuin blogini etusivustakin... Lopputulokset ovat kuvassa alla: aika selkeästi näkyy, mistä on puhuttu eniten. ;)


Huomenna suunnitelmissa on käydä Lintsin avajaisissa. Ensi viikon alku puolestaan on yhtä vapun juhlimista, jihuu! Teekkarikylässä vappu on aikamoinen spektaakkeli, ja täällä asuvana juhlasta pääsee osalliseksi sen koko komeudessaan. Itselläni ohjelmassa on kuitenkin aattoillan rientojen ja vapunpäivän piknikin viettäminen kasvis(=kasvatustieteilijä)kavereiden kanssa. Kävin toissapäivänä hommaamassa ainejärjestöjemme uudet haalarimerkit, joten tiedossa on vielä myös pitkä tovi ompelemista. Mutta jääkaappi on simaa pullollaan, ja juhlamieli valmiina vappuun! :)

4 kommenttia:

 1. Hauskoja noi sanapilvet! Tunnistan sieltä meidän tutkimusraportin sanoista koostuneen pilven ;)
  Nätit uudet kengät ja laukku! :) Kuinka ne noin nopeasti tulee postissa? Tilasin amazon.comista kirjan ja sillä kestää n. 3 viikkoa... :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, meidän raportista tuli hieno pilvi. ;) Yllättävän nopeasti kyllä saapui nuo jutut, mutta ehkä vaatekaupoilla on jotenkin tehokkaammat systeemit kuin amazonin myyjillä... Toivottavasti tulisi kirjasi pian! :)

   Poista
 2. Mukavaa vappuiltaa ja toukokuuta :)

  Mä oon ollut flunssassa joten eilen ei tullut tehtyä mitään, aamulla oli vaan yks pakollinen meno ja päivällä toki kävin kaupassa. Todella ärsyttävää, kun ois hyvät ilmat eikä pääse ulos. Tekis mieli lenkkeilemään, mutta pakko vaan olla sisällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin. :) Voi harmi että flunssa on iskenyt juuri vappuna, se on kyllä tylsää! Pikaista paranemista! :)

   Poista

Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...