tiistai 7. toukokuuta 2013

Aurinko kultasi kevätrannan


Nämä kuvat on otettu viime viikolla iltakävelyltä Otaniemen rannassa. Oli ihana ilta, aurinko laski, ja luonto pirskahteli kevään merkkejä. Näin hanhia, joutsenen, räkättirastaan ja punarinnan. Alkumatkalle osui myös rusakko. Kaislat ja nuput olivat kuvauksellisia illan valossa.

Viikonloppuna sitten siskoni tuli Helsinkiin, ja lähdimme käymään päivävisiitillä serkkujemme luona Naantalissa. Oli mukavaa nähdä sukulaistyttöjä pitkästä aikaa! Viikonloppu hujahti ohi nopeasti, ja pian olikin jo maanantai luentoineen ja tämä päivä italian kokeineen.


Pupu piilossa pikkupuiden takana.


Lintuaurat auringon värjäämällä taivaalla – siivet kantavat vapautta ja unelmia.


Kevättä kivenkolossa...


Ja ihania nuppuja pastelliväreissä!


4 kommenttia:

 1. Moikka! Löysin sattumalta mukavan oloiseen blogiisi. Itse olen hakenut sekö Joensuuhun että Tampereelle yleistä kasvatustiedettä, mutta en ole vielä päättäny kumpaan pääsykokeeseen menen, koska ovat samana päivänä. Siksi minua kiinnostaisi tietää miksi vaihdoit Helsinkiin opiskelemaan? :) Hienoja kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Iina! Hienoa että olet suuntaamassa kasvatustieteen pariin. ;) Tulin itse kaksi vuotta sitten Joensuusta Helsinkiin, koska poikaystäväni aloitti opiskelut pääkaupunkiseudulla. Joensuu on oikein kiva opiskelukaupunki. Monet vuosikurssilaiseni siellä tosin hakeutuivat ensimmäisen opiskeluvuoden jälkeen lukemaan esimerkiksi erityispedagogiikkaa tai luokanopeksi. Yleisen kasvatustieteen haaste kun on se, ettei siitä valmistuta tiettyyn ammattiin vaan ammatillisen identiteetin rakentuminen kestää koko opiskeluajan, ja välillä voi tuntua siltä, että tulevaisuus on hyvin epävarma. Mielestäni alan monipuolisuus ja avoimuus on kuitenkin kasvatustieteen opiskelun antoisa puoli, joka ehkä avautuu paremmin sen ensimmäisen vuoden jälkeen. Tämä ei kyllä liittynyt varsinaisesti kysymykseesi. :D Varmasti sekä Joensuu että Tampere ovat hyviä vaihtoehtoja; toivottavasti minusta oli jotain apua! :)

   Poista
 2. Tosi kivoja keväisiä kuvia!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, kiitos paljon Minna! :)

   Poista

Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...