tiistai 21. toukokuuta 2013

Kuulumisia


Tämä aamu alkoi aurinkoisesti, kun ihana poikaystäväni oli herättyään käynyt ostamassa meille aamiaiseksi tuoreita croissantteja, hedelmiä ja appelsiinimehua. Vaikka hänen itsensä pitikin pian lähteä töihin, jäin minä lomalaisena herkuttelemaan aamupalaa yöpuvussa kirjaa lukien. Olin käynyt perjantaina kirjastossa, josta lainasin pitkästä aikaa romaaneja. Kuinka mukavaa onkaan taas uppoutua sanojen ja tarinoiden maailmaan! Tähän mennessä olen lukenut Anna Godbersenin Hehkua-kirjan, joka päätti neliosaisen 1900-luvun New Yorkiin sijoittuvan sarjan, sekä Riikka Pulkkisen kehutun esikoisteoksen Rajan. Pidin molemmista, ja voisin suositella ensimmäistä kohtalokkaiden pukudraamojen ystäville, jälkimmäistä kotimaisen kirjallisuuden harrastajille.


Kirjastosta hain myös uusimmat cd-levyt suosikkiartisteiltani ja -yhtyeiltäni Jason Mrazilta, Paloma Faithilta, Poets of the Fallilta sekä Paramorelta. Apua, miten ihana on Paloma Faithin levy Fall To Grace! Olen kuunnellut levyn läpi monta kertaa, ja biisit antavat itsestään yhä uutta. Faith on persoonallinen laulaja, jonka sanoituksissa on sanomaa. Kappaleet ovat myös tarttuvia, kuuntele vaikka Freedom (linkki YouTubeen)! On laillista kopioida lainattu cd-levy omaan käyttöön, joten läppärini musiikkikirjasto sai nyt kunnolla piristystä. Ostimme myös jokin aika sitten neljän levyn paketin rentoilumusaa, jota olemme soittaneet tunnelmallisena taustamusiikkina.

Kuva: www.palomafaith.com/

Musiikista puheen ollen, sain tietää että Radio Aalto järjestää Helsinki-päivän kesäkonsertin 12. kesäkuuta. Sinne on pakko päästä! Alla ovat päivän esiintyjät. Minua konserttiin houkuttelee nimenomaan Sunrise Avenue, oijoi. ♥ ♥ Bändi esiintyy Suomessa melko harvoin, enkä mennyt heidän viime kiertueelleen, joten nyt olisi kyllä supertilaisuus päästä näkemään tuo lemppariyhtye jälleen. Konsertti on ikärajaton ja maksuton ja se järjestetään Kaisaniemen puistossa.

Radio Aallon kesäkonsertti 12.6.2013:
Laura Närhi 15.40–16.05
Haloo Helsinki 16.25–16.50
Tuure Kilpeläinen 17.10–17.35
Irina 17.55–18.20
Anssi Kela 18.40–19.05
Anna Puu 19.25–19.50
Sunrise Avenue 20.10–20.50
J. Karjalainen 21.10–22.00

Kuva: www.sunriseave.com/

Olen tehnyt joitakin kivoja hankintoja viime viikkoina. Lindexin alesta löysin kaksi kaunista paitaa: leopardikuosisen pitkän neuleen sekä silkkityylisen hihattoman puseron. Kummankaanlaista ei vaatekaapistani entuudestaan löytynyt, joten olin vaatteista erityisen innoissani. Kodin uutuuksia puolestaan ovat yöpöydälleni hankittu valkea kangaskori ja kesää odottavat värikkäät rantapyyhkeet, nämä H&M Homesta.


Muutoin päiviini on kuulunut muun muassa mikropoppareita, matkaoppaiden lukemista Espanjan reissua varten (lähdemme ensimmäinen kesäkuuta) ja seinämme ulkokolossa pesivien kirjosieppojen tarkastelua. Tänään kävin myös lainaamassa yliopistomme Kaisa-kirjastosta neljä opusta sivuaineeni kesätenttiin, joka on kuukauden päästä. Koska kesätöitä en tänä kesänä valitettavasti saanut, on minulla luvassa muutaman kurssin verran opiskelua. Olen kuitenkin ihan mielissäni tästä, ja aion nauttia lomasta täysin siemauksin. Tulisipa lämmin kesä!

2 kommenttia:

  1. Mahtikuvia ja mielenkiintoisia juttuja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huippua kuulla että on kivoja kuvia. :)) Tästä tulikin kunnon koostepostaus.

      Poista

Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...