torstai 23. toukokuuta 2013

Kuvausretki Seurasaareen


Reilu viikko sitten kävimme yliopistokaverini kanssa kävelemässä Seurasaaressa kamerat mukanamme. En ollut aikaisemmin käynyt tuolla Helsingin klassisessa kesänviettopaikassa, joten kokemus oli mukava. Menin saareen pyörällä, sillä sinne on vain kuusi kilometriä meiltä.


Oli hyvin lämmin kevätilta, ja varsinkin auringossa tuntui kesäisemmältä kuin toukokuun puoliväli. Kiertelimme pari tuntia saarta, joka oli yllätyksekseni melko luonnonvarainen ja metsäisä. Otin yhteensä 184 valokuvaa, joista karsinnan jälkeen jäi 72 muokattaviksi. Niistä blogiin päätyi 35 kuvaa, eli noin yksi viidesosa kaiken kaikkiaan otetuista otoksista.


Seurasaaressa näkyi paljon lintuja: joutsen, lokkeja, tiaisia, hanhia ja sorsia. Bongasimme myös oravan.


Kuvasin etenkin kasveja ja kukkia, sillä pidän niiden yksityiskohtaisesta kauneudesta. Erityisesti innostuin valkovuokoista.


Välillä tiellemme osui rakennuksia ja suuntaa näyttäviä kylttejä. Nyt mitkään palvelut, kuten kahvilat, eivät kaiketi olleet vielä avoinna.


Meri ja maisemat loivat rantaan idyllisen näkymän, jonka ääressä olisi voinut rauhoittua pidempäänkin.


Oli kivaa käydä valokuvailemassa vaihteeksi jonkun kanssa, vertailla kuvia ja puhua kameran asetuksista. :D Toivottavasti teemme tällaisia retkiä toistekin! Kesällä on niin paljon houkuttelevaa kuvattavaa, kuten auringonlaskut, joita voisi jäädä katsomaan yömyöhään lämpiminä iltoina. Voisin kokeilla muotokuvaustakin luonnon helmassa.

2 kommenttia:

 1. Tosi ihania ja kesäisiä kuvia.

  Itse aloittelin juuri kesäaiheista blogia, käy kurkkaamassa jos kiinnostaa: http://kesainen.blogspot.fi/

  Kirjoittelen toki vanhaankin blogiin, mutta tuonne ajattelin kirjoitella kaikkea kesään liittyvää :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Käynpä heti kurkkaamassa kesäblogiisi. :)

   Poista

Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...