sunnuntai 11. elokuuta 2013

Kesäpäivien muistoja


Kirjoittelen tätä perheeni luona katsellen auringon laskeutumista pellon taakse. On ollut ihanaa viettää taas aikaa kotiseudulla. Tähän postaukseen olen koonnut muistoja menneeltä kuulta, jolloin olen viettänyt vain vähän aikaa blogin parissa. Kivojen juttujen merkeissä on kesä mennyt eteenpäin!


Kävin Tampereella lukioaikaisen kämppäkaverini luona. Näissä kuvissa näkyvät tuon päivän junaeväät, maisemia Pyynikin näkötornilta, näkötornin kahvilan kuuluisat munkit sekä upeat järvimaisemat Pispalanharjulta. Kiertelimme ympäri Tamperetta auringon paistaessa lämpimästi.


Helsingin Hietalahdessa sai heinäkuussa ihastella suuria purjealuksia The Tall Ships Races -tapahtumassa. Satama oli tuolloin täynnä ihmisiä ja merellistä tunnelmaa, ja yksi monista ohjelmanumeroista oli taivaan värittänyt savuväritulitus. 


Pidimme eräänä iltana meillä tyttöjenillan kokkailun ja yökyläilyn merkeissä. Katsoimme tietysti myös leffan, joka tällä kertaa oli Kaksi tarinaa rakkaudesta. Tykkäsin tuosta suomalais-norjalaisesta elokuvasta, joka tarjosi kihelmöiviä ihmissuhdetunnelmia paikantuneina niin Helsinkiin, Osloon kuin Istanbuliin.


Toissapäivänä kävin äitini ja pikkusiskoni kanssa kunnon shoppailureissulla Kuopion Matkuksessa. Päivään kuului kiertelyä vaatekaupoissa, Ikea ja lihapullat, kiireetöntä istuskelua ja hyviä löytöjä! Kauppakeskuksesta tarttuivat mukaani talvitakki, pari paitaa ja huivi sekä kodin tarvikkeita. 


Shoppailupäivän lisäksi tähän viikonloppuun on mahtunut veneilyä, leipomista, lenkkeilyä, saunomista ja ennen kaikkea rentoja hyvän olon päiviä. Parin päivän päästä palaankin sitten takaisin Espooseen, jossa odottavat ystäväni läksiäiset ennen hänen Amerikan-vaihtoaan sekä syyslukukauden opintojen suunnittelua.

2 kommenttia:

  1. En tiedä mitä pidät haasteista, mutta mun löytäisit mun blogista nyt sellaisen :)

    VastaaPoista

Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...