lauantai 5. lokakuuta 2013

Lokakuisia kuulumisia


Siitä on kulunut hetki kun olen kertoillut blogin puolella kuulumisiani. Viikot vain ovat vierähtäneet niin vauhdilla! Mutta nyt lauantaiaamun rauhassa ajattelin koota tänne hieman katsausta siihen, mitä olen viime aikoina puuhaillut.

Opintojen kohdalla tuntuu, kuin ne olisivat edenneet jo puoli syksyä, vaikka niitä on tosiasiassa takana vasta kuukausi. Se johtuu varmaan siitä, että näin konkarina ei opiskelussa ole syksyllä juurikaan siirtymävaihetta, vaan tuttuun rytmiin solahtaa saman tien. Toisaalta tein myös kesäopintoja, joten rutiinit ovat niidenkin puolesta pysyneet yllä viime kuukausien ajan.

Kävin liittymässä yliopistomme harrastelijajärjestöön Ylioppilaskameroihin, jossa olen käynyt jo uusien illassa sekä studiokurssilla, jossa opeteltiin käyttämään järjestön omaa studiota. Sitä saa sitten vuokrata edullisesti omaan kuvauskäyttöön. Sain myös ystäväni kautta keikkatöitä valokuvaajana eräässä markkinointitoimistossa, mikä on huippua, ja olen sen tiimoilta käynyt jo kuvaamassa erästä helsinkiläistä kahvila-ravintolaa!

Viime viikonlopun vietin perheeni luona. Pikkusiskoni täytti kahdeksantoista vuotta ja sai juuri syksyn ylioppilaskirjoitukset päätökseen, eli tunnelma oli mitä iloisin. Oli oikein kivaa käydä järvimaisemissa ja kotona rentoutumassa. Toisaalta nautin myös yllättävän paljon Helsingin hulinaan palaamisesta, sillä Joensuussa on niin vähän ihmisiä. Siltä se ainakin toisinaan tuntuu. Molemmissa kaupungeissa on toki omat puolensa, mutta parin vuoden täällä asumisen jälkeen ei kotipuolen pienemmän paikan tunnelmaan totu aivan parissa päivässä.

Olen jatkanut juoksuharrastustani, ja edistystä on tapahtunut mukavasti. Eilen kävin normaalin viiden kilometrin sijaan kahdeksan kilometrin lenkillä! Kohta ilmat harmittavasti viilenevät sen verran, että voi olla että juokseminen vaihtuu taas sulkapalloiluun. Mutta saa nähdä miten pitkälle syksyyn kylmyyttä jaksaa!

Siinäpä kuulumiset tältä erää. Tänään ohjelmassani on kirjasto-, kauppa- & ravintolapäivän viettämistä Sellossa. Kivaa viikonloppua! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...